PRIJAVNICA ZA PROGRAM FIT-KO 2019/2020
Prosimo, da vnesete vse zahtevane podatke. Pred potrditvijo preverite točnost podatkov. O podrobnostih vas bomo obvestili v čim krajšem možnem času.
POMEMBNA INFORMACIJA!
Trenutno imamo mesta za program FIT-KO zapolnjena, vendar lahko prijavo kljub temu oddate in v primeru da bo dovolj prijav še za eno skupino, bomo razpisali še dodatni termin.
Hvala za razumevanje.
Email address *
ime in priimek otroka: *
Your answer
katero šolo obiskuje: *
razred: *
datum rojstva otroka: *
Your answer
ime in priimek starša / skrbnika *
Your answer
telefonska številka / gsm: *
Your answer
e-pošta: *
Your answer
Ali ima vaš otrok kakšne kronične težave z zdravjem, alergije, prehranske posebnosti, mora jemati določena zdravila... *
Required
Če ste odgovorili na zgornje vprašanje z DA, navedite za kakšne primere gre:
Your answer
Izberite način plačevanja programa: *
Required
OBVESTILO O ZASEBNOSTI za stranke, ki se odločijo za plačilo preko spletne banke
Če ste izbrali plačilo preko spletne banke, soglašate z uporabo vaših podatkov (ime in priimek, naslov, e-pošta, telefonska številka) za pripravo in izstavitev računa našega podjetja in uporabo vaših podatkov v našem računovodstvu.
Zavarovanje bolniške odsotnosti za primer bolezni in/ali poškodbe: *
Required
KAJ JE ZAVAROVANJE ZA PRIMER BOLNIŠKE ODSOTNOSTI in/ali POŠKODBE?
Lahko se odločite za zavarovanje bolniške odsotnosti za primer bolezni in/ali poškodbe. Zavarovanje vam krije bolniške odsotnosti, katere vam beležimo in upoštevamo v primeru odsotnosti otroka na vadbi. V primeru, da zavarovanja nimate, se bolniške odsotnosti ne beležijo in ne upoštevajo! Letno zavarovanje stane 15 € in vam ga obračunamo pri plačilu prve vadnine v mesecu septembru.
IZJAVA O FOTOGRAFIRANJA. Spodaj podpisani dovoljujem / ne dovoljujem fotografiranja otroka na programih in dejavnostih agencije PAGON ŠPORT in uporabe fotografij v elektronski ali tiskani obliki za promocijske aktivnosti. *
Required
SOGLASJE ZA OBDELAVO PODATKOV
Glede na novo uredbo glede varovanja in obdelave osebnih podatkov GDPR, ki je stopila v veljavo 25. maja 2018, vas prosimo, da izpolnite še spodnja polja. Hvala lepa.
Ime in priimek starša ali skrbnika*: *
Your answer
*podatek je obvezen
Dovoljujem, da: *
Required
uporabite za (izberete lahko več področij):
OBVEŠČANJE O (največ 24 krat v letu) *
Required
TER ZA STATISTIČNA RAZISKOVANJA.
Ob preklicu mojega soglasja: *
Informacija za stranke
Podatki se bodo obdelovali s strani podjetja PAGON ŠPORT in pogodbenih obdelovalcev. Pravico imate zahtevati vpogled v vaše podatke, kot tudi, da obdelavi ugovarjate, zahtevate omejitev obdelave, prenosa, ali popravka ali popolni izbris podatkov. Soglasje lahko prekliče kdor koli, v celoti ali za posamezni osebni podatek oz. področje in sicer tako, da pošljete preklic na elektronski naslov : matej@pagonsport.si ali uporabite povezavo za ODJAVO v posredovanem elektronskem sporočilu.
SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA
1. Športno gibalni program FIT-KO je namenjen šolskim otrokom od 1 do 3 razreda.
2. Program obsega 60 ur in traja od septembra do junija .
3. Potrebna oprema: Športna oblačila (kratke hlače, trenerka, pajkice, kratka majica...), nedrseča obutev za notranje prostore (copate ali superge z nedrsečim podplatom), manjši nahrbtnik z rezervnim oblačilom in plastenko za vodo.
Za neustrezno in neprimerno opremo ne odgovarjamo! V primeru, da udeleženec nima primerne in zahtevane opreme, mu lahko vodja prepove oz. omeji izvajanje dela programa, kjer ugotovi, da neprimerna oz. pomanjkljiva oprema ogroža varnost udeleženca ali udeležencev.
4. Ob neupoštevanju pogojev sodelovanja, dogovorjenih pravil, učiteljev in animatorjev lahko koordinator udeleženca zavrne oz. odslovi s programa.
5. V primeru kakršnekoli nesreče dovoljujem, da izvajalec poskrbi za primerno zdravstveno oskrbo in prvo pomoč.
6. Udeleženci morajo biti nezgodno in zdravstveno zavarovani. Preverite status zavarovanja!
Izvajalec bo maksimalno poskrbel za varnost otrok glede na pogoje izvedbe in število otrok.
Podpisani sem seznanjen, da se večji del programa izvaja v okolju, kjer lahko pride do nezgode in/ali poškodbe zaradi objektivnih in subjektivnih dejavnikov.
Iz navedenega bom svojega otroka seznanil in podučil o možnih nevarnostih, tako da skupaj naredimo čim več za preprečevanje nezgod.
7. Pravico do upoštevanja bolniške odsotnosti pri plačilu mesečne vadnine, imate samo v primeru, da ste ob vpisu izbrali ZAVAROVANJE BOLNIŠKE ODSOTNOSTI!

PLAČILO, ODPOVED IN VRAČILO DENARJA:
1. Cena mesečne vadbe (4 obiski) znaša 39 € z vključenim DDV.
Cena zajema: športno - gibalni program, vadbene pripomočke in rekvizite, najem prostora, organizacijo in izvedba programa.
POPUSTI: Na drugega otroka – 10 % (popusti se ne seštevajo)
PLAČILO: Z gotovino na prvi vadbi v mesecu ali plačilo preko spletne banke po prejetem računu.
3. V primeru, da udeleženec s svojim obnašanjem in dejanji krši dogovorjena pravila, (pogoji sodelovanja) in je zavrnjen iz programa, ne vračamo denarja.
4. ODJAVA IZ PROGRAMA: Z vpisom v program otroka prijavljate na celoletno vadbo. V primeru da otrok predčasno prekine z obiskovanjem vadbe, nam morate to pisno sporočiti na naš e-naslov. V primeru, da ne prejmemo pisne odjave, vam obračunamo vse vadbe do izpisa, četudi otrok ni bil prisoten na vadbah!
Datum: *
MM
/
DD
/
YYYY
Podpis: *
Your answer
Zahvaljujemo se vam za izpolnjeno prijavnico. V primeru, da ne dobite povratne informacije v roku 3 dni od oddane prijave, nas prosim kontaktirajte na 041 767 282.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy