MENTOR - Formular de inscriere #WeSpeakCode
Școala de vară de programare, 16-23 iulie 2018 - Timișoara

Ediția a IV-a

Date personale mentor
Numele *
Your answer
Prenumele *
Your answer
Vârsta mentorului *
Mentori pot fi chiar și elevi de gimnaziu sau liceu. Pentru acești mentori foarte tineri, solicităm experiență și/ sau o recomandare.
Adresa email *
Your answer
Număr de telefon *
Your answer
Experiența anterioară în mentorat pentru copii și tineri *
Dacă aveți experiență în cadrul unor proiecte similare, vă rugăm să detaliați la "Other"
Required
Vizită la companie IT
Lucrați în prezent la o companie IT? Dacă Da, există deschidere din partea conducerii acesteia pentru pentru a primi una, maxim două vizite ale grupurilor de cursanți? Vă rugăm detaliați la "Other" date de contact/alte informații utile pentru a putea concretiza colaborarea cu compania dvs.
Organizarea cursurilor
Cursurile se vor derula zilnic, luni-vineri, în intervalul 17:00-20:00, la Liceul G. Moisil, Universitatea Tibiscus sau la sediul Continental, cu unele excepții.*

În data de luni, 23 iulie, începând cu ora 17:00, va avea loc festivitatea de închidere în Sala Multifuncțională a CJ Timiș.

Notă*: Diminețile vor fi programate pentru cursuri doar în cazul în care mentorii sunt disponibili și obținem și acordul instituției-gazdă.

La ce atelier dorești să fii mentor? *
Selectează unul sau mai multe ateliere. Necesarul mentorilor pentru fiecare tip de atelier îl vom stabili împreună, în funcție de preferințele și nivelul cursanților.
Required
Nivelul *
La ce nivel de cunoștințe (al participanților) puteți susține atelierul/atelierele selectat/e? Selectați una sau mai multe variante. Detaliați la "Other" orice alte informații utile legate de nivelul de mentorare.
Required
Orarul atelierelor *
Orarul propus al atelierelor este seara, în intervalul 17:00-20:00, însă există și posibilitatea de a organiza ateliere în cursul dimineții, orele 10:00-13:00, dacă (doar dacă) există disponibilitate din partea dvs sau a altor mentori. Care este varianta cea mai bună pentru tine? Dacă ai alte propuneri, te rugăm să menționezi la "Other".
Required
Locația *
În funcție de cursanții înscriși, vom stabili și locația la care se va derula atelierul. Totuși, dacă ai preferințe, te rugăm să selectezi una sau mai multe locații. În final, vom decide împreună.
Required
Date contact organizator
Centrul de Informare Europe Direct Timișoara - Fundația Student Plus
Bd Take Ionescu 40, Timișoara
info@europedirect-tm.ro
0371 111201 / 0256 494390
Program office: luni-vineri 10.00-18.00

Mai multe informații despre proiect la http://www.europedirect-tm.ro/scoala-de-vara

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service