Hae kevään/kesän 2020 leiripakettityöryhmään!
Haluatko tehdä Protussa jotain-ihan-muuta, jolla on keskeisen tärkeä merkitys koko leirikesän toteutumisessa? Asutko pk-seudulla? Haluatko nähdä auringon palaavan ja kevään koittavan Sähinän ikkunoiden läpi? Haluatko oppia monessa paikassa hyödyllisiä logistiikka- ja hankintataitoja sekä samalla syödä herkullisia talkoosnackseja Protun piikkiin? Jos vastasit näihin kaikkiin kyllä, olet käytännössä valmis viettämään ikimuistoisen kevään ja kesän uusien tai vanhojen ystävien kanssa leiripakettityöryhmässä!

Työryhmä vastaa leirimateriaalien inventoinnista ja tilauksesta sekä pakettien valmistelusta Protun kokoustilassa Sähinässä (Auronkatu 13, Helsinki). Mukaan halutaan 4-5 henkilöä, jotka sitoutuvat toimimaan ryhmässä helmikuusta elokuun purkuihin asti. Kivaa tekemistä ryhmässä on tarjolla pitkin kevättä ja kesää, mutta eniten hommaa on toukokuussa kesän pakettien valmistelujen merkeissä. Aikaisempaa kokemusta mistään vapaaehtoistoiminnasta Protussa ei tarvita, vaan tehtävään perehdytetään ja asioita opitaan tekemällä yhdessä. Leiripakettityöryhmä toimii Protun supermukavien leirijaostolaisten (leiri@protu.fi) ohjauksessa ja tukemana!

Tarjolla siis tiivis ja toimelias työryhmä, joka on kuin pitkään kestävä leiri- tai tiimiporukka, mutta rajoitetulla ja selkeällä toimenkuvalla! Nappaa siis kaveriasi hihasta tai syöksy kohti uusia tuttavuuksia ja täytä alla oleva ilmoittautumislomake viimeistään 16.2.!
Etu- ja sukunimi *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Kotipaikkakunta *
Your answer
Ilmoitan itseni lisäksi mukaan (koko nimi + puhelinnumero)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy