V Fira del Treball i tallers pràctics Pre-Ocupa't
Estàs buscant feina?
Si vols rebre informació prèvia sobre les ofertes de treball que trobaràs a la Fira o participar en algun dels tallers pràctics de recerca de feina que organitzem, omple el següent formulari
Email address *
Nom i cognoms *
Your answer
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Telèfon *
Your answer
Lloc de residència *
Nivell formatiu *
Required
En cas de tenir formació superior (CFGM, CFGS, Grau, etc.) indica quina:
Your answer
Situació laboral *
En quin perfil ocupacional busques feina? (selecciona un màxim de 5)
5 d'octubre: Pre-Ocupa't
El dijous 5 d'octubre realitzarem tallers pràctics de recerca de feina per a preparar la candidatura per a la V Fira del Treball!

Si hi vols participar... Inscriu-te! (Les places són limitades)

La importància de les competències clau en la recerca de feina
Marca la diferència amb el teu currículum
Claus per a fer una bona entrevista de feina
7 d'octubre: Ocupa't sense fronteres (de 15:30 a 16:30h)
Xerrada formativa a càrrec dels assessors EURES per a conèixer aquest servei de mobilitat europea, i alhora els recursos ocupacionals de la Cerdanya Francesa (places limitades).
Vols inscriure't a la xerrada "Ocupa't sense fronteres"? *
Consentiment d'utilització de dades personals
- En compliment de l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de setembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (endavant, LOPD), el Consell Comarcal de la Cerdanya (en endavant, el Consell Comarcal), l'informa que les dades de caràcter personal introduïdes en aquest formulari seran incorporades en els fitxers dels quals és titular i responsable el Consell Comarcal.
- En enviar aquest formulari, accepta la cessió i el tractament de dades per part del Consell Comarcal, amb la finalitat de conèixer el perfil formatiu i laboral dels candidats a la V Fira del Treball, així com conèixer el seu interès en participar dels tallers de recerca de feina.
- En emplenar aquest formulari, vostè declara que les dades que incorpora són certes, correctes, actualitzades i pertanyen a la seva persona, i es compromet a comunicar qualsevol modificació d'aquestes.
- Vostè podrà accedir, rectificar i cancel·lar les seves dades, així com oposar-se al seu tractament en els termes previstos en la LOPD dirigint-se al Consell Comarcal, presencialment o a través del correu electrònic feina@cerdanya.org
- Declara que està assebentat/da que la V Fira del Treball és un servei públic, que no representa cap cost per a la persona, i que actua com a intermediari entre la persona demandant de feina i les empreses, sent aquestes les responsables del procés de selecció i posterior contractació.
Al marcar la següent casella declara haver rebut tota la informació necessària pel que estableix la LOPD per als usuaris dels fitxers que continguin dades de caràcter personal *
Moltes gràcies per la teva resposta!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service