Анкета Здрава храна и Напитоци
Анкетата содржи 9 прашања кои ќе ви одзематат само 1-2 минути за да ги одговорите
Пол? *
Возраст? *
Дали се храните здраво? *
Дали ручекот на работа ви е здрав? *
Дали ви се допаѓаат нашите здрави рецепти кои постојано ги споделуваме на нашиот сајт www.fitlife.com.mk? *
Дали сте пробале да направите некои од нашите рецепти? *
Доколку би имале опција да купите некои од нашите здрави рецепти дали тоа би го направиле? *
Која е цената која би ја платиле за здрав десерт (пр. парче торта)? *
Која е цената која би ја платиле за здрав детокс напиток? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.