Anmälan: Next is Now - Time for action
Sista anmälningsdatum är 2 september 2020. Det kostar inget att anmäla sig och närvara på eventet, men personer som anmält sig och inte dyker upp (eller avanmäler efter sista anmälningsdatum) efterdebiteras en avgift på 300 SEK eftersom det kommer att bjudas på välkomstboost, lunch och fika.
KONTAKTINFORMATION
Förnamn: *
Your answer
Efternamn: *
Your answer
Titel: *
Your answer
Företag/Organisation: *
Your answer
E-postadress *
Your answer
Eventuella allergier:
Your answer
GRUPPVAL TILL EFTERMIDDAGEN
På eftermiddagen delar vi upp oss i tre grupper med olika fokus att djupdyka i och här under väljer du vilken grupp du vill deltaga i. Det är begränsat antal platser i varje grupp och du kan INTE byta grupp på själva eventet då planeringen av lokalerna baseras på de val samtliga deltagare gjort i sina anmälningar.
Vilken av eftermiddagens grupp-sessioner är du intresserad att närvara på? *
NYHETSBREV
Jag vill gärna att ni håller mig uppdaterad med ert nyhetsbrev: *
Intresserad av information inom (välj gärna flera):
PERSONUPPGIFTSHANTERING
Den kontaktinformation som vi får in i samband med eventet kommer efteråt endast att användas för att skicka ut ett tackbrev efter eventet. Därefter slängs alla listor och ingen information kommer heller att spridas till tredje part.

Du som i anmälan väljer att tacka ja till vårt nyhetsbrev (som utkommer cirka en gång per månad) kommer att hamna i vårt nyhetsbrevregister från vilket man givetvis kan avsluta sin prenumeration närsomhelst om man inte längre vill ha bäst koll i branschen.

Observera att eventet kommer att filmas och fotas. I och med att du anmäler dig till eventet accepterar du också att material från eventet där du syns och hörs kan komma att användas i eventuell marknadsföring för Orkla samt i våra digitala kanaler.

I sidfoten på själva eventidan finner du mer information om Orklas hantering av personuppgifter i allmänhet.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy