Voorinschrijvingen Ceres AID 2021
Hee toekomstig lid,

Wat super leuk dat je je bij ons wilt inschrijven! Dit is het voorinschrijfformulier, waardoor je verzekerd bent van een plekje tijdens de Vereniging Introductie Tijd (VIT) 2021 van de Wageningse Studenten Vereniging Ceres.

Let op! Om je voorinschrijving te voltooien zal je een bedrag van 10 euro moeten overmaken. Je zult na je inschrijving een mail ontvangen, met het rekeningnummer waar je dit bedrag naartoe kunt overmaken.

De gegevens die we van je vragen hebben wij nodig voor de VIT/eerstejaars activiteiten. Vanwege de nieuwe corona maatregelen, weten wij nog niet precies wat hier de invulling van zal zijn. Ook zijn de data van de VIT zijn nog niet helemaal definitief. Houd daarom in ieder geval vrij vanaf 22 augustus t/m 29 augustus voor het (eventuele) kamp. Het kamp zal niet alle dagen duren, maar zal ergens binnen deze data vallen. Er zal ook een zaaltijd zijn, deze vindt altijd plaats in de eerste week/weken van het nieuwe jaar (30 augustus t/m 11 september). De universiteit is dan natuurlijk al begonnen, echter zal je studie hier niet onder lijden. Zodra er meer duidelijkheid is omtrent de VIT en de corona maatregelen, zullen we je hiervan op de hoogste brengen.

Al je gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden. Na het invullen van dit formulier zal je een e-mail ontvangen met meer informatie over hoe je inschrijving voltooid kan worden. Indien je vragen hebt over het inschrijfformulier of de VIT, kan je een e-mail sturen naar assessor@wsvceres.nl.
Je gegevens zullen verwerkt worden met Google Form, en daarna weer verwijderd worden uit Google Form *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy