Inscriere Saptamana Alaptarii 1-7 August 2015
Dragi viitoare mamici,

Cu ocazia Saptamanii Internationale a Alaptarii Asociatia SAMAS organizeaza campania <<Taticii fac diferenta>> in cadrul careia ofera cadou Cursul Prenatal despre Alaptare tuturor gravidelor care vin insotite de partener sau de o alta persoana de suport de sex masculin.
Inscrierile la aceste cursuri facute cadou de Asociatia SAMAS se vor desfasura pe perioada Saptamanii Internationale a Alaptarii (1-7 August) si se face prin completarea acestui formular.

Programul SAMAS dedica in acest mod acesta saptamana barbatilor ce isi sustin pe deplin mamele, informandu-se corect alaturi de ele despre alaptare, sprijinindu-le in mod real de cate ori pot, asumandu-si cu curaj rolul lor in succesul alaptarii.

Noi credem ca "TATICII FAC DIFERENTA!" si dorim ca aratam ca din ce mai multi tati din Romania cred la fel.

Numele si Prenumele Dvs. *
Your answer
Adresa dvs. de e-mail *
Your answer
Numarul Dvs. de Telefon Mobil *
Va rugam sa notati numarul in formatul 0722555333
Your answer
Orasul in care locuiti *
Your answer
Data probabila a nasterii *
Va rugam notati in formatul zz/ll/aa
Your answer
La ce alte cursuri v-ar placea sa mai participati:
Puteti bifa mai multe optiuni
Va rugam sa va dati acordul in ceea ce priveste procesarea datelor furnizate de Dvs.: *
Asociatia SAMAS este operator scutit de obligaţia de inregistrare pentru prelucrarea datelor prin acest chestionar, conform Deciziei A.N.S.P.D.C.P 100/2007, art 1, lit g): (Notificarea prelucrării datelor cu caracter personal nu este necesară) când prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la proprii membri este efectuată de către asociaţii, fundaţii sau orice alte organizaţii fără scop patrimonial, exclusiv în vederea realizării specificului activităţii organizaţiei, cu condiţia ca datele să nu fie dezvăluite unor terţi fără consimţământul persoanei vizate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul Asociatiei SAMAS, sau prin intermediul postei la Asociatia SAMAS, Str Parangului Nr 43, Sector 1, Bucuresti. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastra nu pot fi transferate in strainatate.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service