Αίτηση συμμετοχής στο εξ αποστάσεως Επιμορφωτικό Πρόγραμμα: "Εκπαίδευση συμβούλων επαγγελματικού προσανατολισμού & σταδιοδρομίας στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη σύγχρονων παρεμβάσεων με την αξιοποίηση αφηγηματικών και αναστοχαστικών τεχνικών" - Έναρξη: 14 Οκτωβρίου 2019
Παρακαλούμε, συμπληρώστε την αίτηση όσο πιο λεπτομερώς μπορείτε. Τα στοιχεία που υποβάλετε θα χρησιμοποιηθούν για την εγγραφή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, την παροχή σε εσάς υποστήριξης καθ' όλη τη διάρκειά του και την έκδοση του πιστοποιητικού σας. Ενδέχεται να σας ζητηθεί αργότερα να υποβάλετε έγγραφα ταυτοποίησης (π.χ. ταυτότητα, κάρτα φοίτησης κ.λπ.) στα πλαίσια δειγματοληπτικού ελέγχου ταυτοποίησης. Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.
Α. Προσωπικά Στοιχεία
Τα παρακάτω στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν στην έκδοση του πιστοποιητικού σας μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος.
Επώνυμο: *
Το επώνυμό σας (παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε τόνους και όχι μόνο κεφαλαία γράμματα)
Your answer
Όνομα: *
Το όνομά σας (παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε τόνους και όχι μόνο κεφαλαία γράμματα)
Your answer
Του: *
Όνομα πατρός στη γενική (παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε τόνους και όχι μόνο κεφαλαία γράμματα)
Your answer
Έτος Γέννησης *
Your answer
Β. Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση email (με συνεχή πρόσβαση): *
Η προσωπική σας διεύθυνση email στην οποία θα λαμβάνετε όλη τη σχετική με το πρόγραμμα επικοινωνία
Your answer
Ταχυδρομική Διεύθυνση: *
Οδός, Αριθμός, Τ.Κ., Πόλη, Νομός (πατήστε το ENTER για εισαγωγή νέας γραμμής). ΠΡΟΣΟΧΗ: Η διεύθυνση αυτή θα χρησιμοποιηθεί για την αποστολή του πιστοποιητικού σας.
Your answer
Τηλέφωνο Σταθερό:
Your answer
Τηλέφωνο Κινητό: *
Your answer
Γ. Σπουδές & Επαγγελματική Εμπειρία
*
Ξεκινώντας από τα πιο πρόσφατα, παρακαλούμε αναφέρατε το εκπαιδευτικό ίδρυμα, το έτος κτήσης του τίτλου και τον τίτλο σπουδών σας (σε μία γραμμή: ΣΧΟΛΗ - ΕΤΟΣ- ΤΙΤΛΟΣ). Αναφέρατε ΚΥΡΙΩΣ τους τίτλους που κατέχετε και έχουν συνάφεια με τη Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας (εάν υπάρχουν). Πατήστε "Enter" για νέα γραμμή και εισαγωγή πολλαπλών τίτλων σπουδών.
Your answer
*
Ξεκινώντας από τα πιο πρόσφατα, παρακαλούμε αναφέρατε σε κάθε γραμμή τον εργοδότη ή την ατομική δραστηριότητα, το διάστημα (έτη, από/έως) και τον τίτλο σας (π.χ. σε μία γραμμή: ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ/ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ - ΕΤΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ/ΕΤΟΣ ΛΗΞΗΣ - ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ). Αναφέρατε ΚΥΡΙΩΣ τις απασχολήσεις σας εκείνες που έχουν συνάφεια με τη Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας (εάν υπάρχουν). Πατήστε "Enter" για νέα γραμμή και εισαγωγή πολλαπλών απασχολήσεων.
Your answer
Δ. Δίδακτρα Συμμετοχής
Τα δίδακτρα συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι €350,00 και καταβάλλονται σε δύο ισόποσες δόσεις των €175.
Ισχύει η ακόλουθη εκπτωτική πολιτική:

1. Για άνεργους & μεταπτυχιακούς φοιτητές: €250 σε 2 ισόποσες δόσεις των €125.
2. Για 2 ή περισσότερες συμμετοχές προερχόμενες από τον ίδιο φορέα (π.χ. σχολικές μονάδες, ΜΚΟ, ΚΕΚ, άλλους δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς): €300 ανά συμμετοχή, σε 2 ισόποσες δόσεις των €150
3. Έκπτωση "Early Bird", για όσους καταβάλλουν την 1η δόση πριν την Κυριακή, 8η Σεπτεμβρίου: €300 ανά συμμετοχή, σε 2 ισόποσες δόσεις των €150.

Λεπτομερείς οδηγίες για τη διαδικασία και τις ημερομηνίες καταβολής των διδάκτρων σας θα λάβετε αμέσως μετά από την αποδοχή της αίτησής σας από την Επιστημονική Επιτροπή του προγράμματος.
Σημείωση: Οι ανωτέρω εκπτώσεις δεν συνδυάζονται μεταξύ τους.

Δικαίωμα έκπτωσης:
Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω, ό,τι ισχύει για εσάς:
Επωνυμία Φορέα:
Εάν η αίτησή σας είναι μέρος ομαδικής συμμετοχής, αναφέρατε την επωνυμία του φορέα σας:
Your answer
Θα ήθελα να εκδοθεί: *
Ε. Πώς ενημερωθήκατε για το πρόγραμμα;
*
Πολιτική Προστασίας Δεδομένων:
*
Με την υποβολή της παρούσας αίτησης, παρέχετε την ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ σας ώστε το Ε.Κ.Π.Α. να συμπεριλάβει στο αρχείο του τα ανωτέρω δεδομένα σας και να τα διαχειρίζεται με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της σχέσης του μαζί σας σχετικά με την παρακολούθηση και ολοκλήρωση του προγράμματος εκπαίδευσης καθώς και να επικοινωνεί μαζί σας, τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά, για εκπαιδευτικούς και ενημερωτικούς σκοπούς. Τηρώντας τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (GDPR), ακολουθούμε τις βέλτιστες πρακτικές ώστε να διασφαλίζεται στο μέγιστο δυνατό βαθμό η προστασία των δεδομένων σας. Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε, οποιαδήποτε στιγμή, την ανάκτηση, τροποποίηση ή την διαγραφή των δεδομένων σας που τηρούμε στο αρχείο μας με απλό αίτημά σας στη διεύθυνση simvouleftiki@ppp.uoa.gr
Required
Οριστική υποβολή αίτησης
Παρακαλούμε ελέγξτε τα στοιχεία που συμπληρώσατε και βεβαιωθείτε για την ορθότητά τους.
Πατήστε το πλήκτρο "ΥΠΟΒΟΛΗ - SUBMIT" και θα λάβουμε άμεσα την αίτησή σας.
Σύντομα θα λάβετε μήνυμά μας στο email σας.
Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service