Апликација за учество на "6-та Школа Против Говор на Омраза"
Почитувани,
Пријавите треба да ги поднесете најдоцна до 06-ти Октомври 2017 година. За пријавување на учество на oбуката, потребно е да го потполните следниот формулар. Потребно е да се одговорат сите прашања. Некомплетираните апликации нема да бидат земени во предвид при селекција.
Име и презиме
Датум на раѓање
MM
/
DD
/
YYYY
Контакт телефон
Маил
Посебни потреби (исхрана, алергии итн.)
Име на организација/институција од која доаѓате
Контакт од организацијата/институција (адреса, маил, телефон)
Која е вашата улога во организацијата?
Кое е Вашето досегашно искуство во работа со млади/ученици? Објаснете го форматот и времетраењето на тоа искуство?
Која е Вашата мотивација да се пријавите на оваа обука?
Што очекувате да научите на обуката/ Со какви вештини очекувате да се здобиете?
Кое е Вашето познавање за говор на омраза?
Кое е Вашето познавање за медиумска писменост?
Кое е Вашето познавање за човекови права?
Како сметате дека оваа обука ќе ви помогне во вашата работа?
Дали по завршување на обуката сте во можност за реализација на активности во околината\организацијата во која работите
Коментар
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms