Linnunruokatilaukset 2019 -2020
TALVEN 2019 – 2020 LINNUNRUOKAMYYNTI!

PiLY välittää auringonkukkaa 20 kg säkeissä, pähkinää halkaistuna 25 kg säkeissä ja murskattuna 5 kg säkeissä talviruokintaan edullisesti.

Auringonkukka on puhdasta Irige/Pioneer-laatua ( vaalea, raidallinen siemen), jota pidetään parhaana auringonkukkalaatuna. Talituotteet ovat kotimaista tuotantoa, korkean rasvaprosentin sisältäviä ja tulevat suoraan tehtaalta.

Yhdistyksellä on pieni erä heti noudettavissa olevaa, ylivuotista, ”kesän yli nukkunutta” kuoretonta auringonkukkaa 20 kg säkeissä, ne myydään pois alennetulla hinnalla ( 29 e/ sk), varaukset ja noutoaikojen sopimiset sähköpostilla Tuijalle, tuija.m.palonen@gmail.com. Säkit on säilytetty kuivassa ja hiirettömässä tilassa.


Hinnat sisältävät ALV 14%, hinnat voimassa niin kauan kuin ylivuotista erää riittää.

Tilauslomake uusille tuotteille: Täytä lomake huolellisesti. Sähköpostiosoitteen ja / tai puhelinnumeron on oltava sellainen, että sinut tavoittaa siitä. Täytettyäsi lomakkeen, odota, että saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilausvahvistuksen saatuasi, tarkista että se on oikein ja maksa tilaus yhdistyksen tilille IBAN: FI05 1146 3001 0229 84, viitenumero 820183. Säilytä maksukuitti.
Nimi *
Your answer
Osoite
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Haluan ALV-eritellyn kuitin
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy