Paaseieren 2018 - 7de Sint-Michiel
Geachte ouders,

Ons aan u voorstellen hoeft waarschijnlijk niet. Dat wij uw zoon een gezonde ontspanning willen aanbieden waar het leven in de natuur en het samenwerken met leeftijdgenoten centraal staat, wist u hopelijk reeds lang. Dat dit alles mogelijk is dankzij de goede wil en de kostenloze inzet van vele jongeren wist u waarschijnlijk ook. Maar wist u dat onze werking desondanks veel geld kost? Geld dat nodig is voor de vernieuwing van ons spel- en kampmateriaal en het onderhoud van onze lokalen.

Dit geld trachten wij elk jaar bij elkaar te sprokkelen met een grote groepsactie. Net zoals vorig jaar organiseren wij dit jaar een grote paaseierenverkoop. Gedurende de volgende weken proberen we met de hele groep onze groepskas bij te spijzen.

Zoals U begrijpt, vergt dit gebeuren heel wat werk van leden en leiders. Mogen wij echter ook op u een beroep doen om het succes van deze actie te verzekeren. Een aanmoediging en een helpende hand bij de verkoop van de paaseieren zou al heel veel zijn.

Tenslotte nog enkele praktische punten:

Ter aanmoediging van de verkoop belonen we iedere verkoper die de kaap van € 125 overschrijdt met een leuke chocolade versnapering. De 3 beste verkopers ontvangen een waardevol cadeau. Bij eventuele vragen kunt u steeds terecht bij de groepsleiding. Op Zondag 18 maart wordt de verkoop definitief afgesloten. Alle bestellingen moeten ten laatste die dag binnen gebracht zijn. Bij voorkeur bestellingen vroeger doorgeven.

Op ZONDAG 25 MAART, vanaf 10u tot 14u00 verwachten we de leden op het college (aan het lokaal) om hun bestellingen op te halen en vervolgens zelf uit te delen. Wat hulp van de ouders bij het afhalen van grotere bestellingen zal deze taak heel wat gemakkelijker maken.

Wij danken u bij voorbaat voor uw inzet en sympathie.


De Groepsleiding,
Floris Van Rompaey (0472/41.66.42)
Louis Ceulemans (0493/55.07.45)

Naam lid *
Your answer
Tak *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms