Sykkølturer "Rundt i Flandern" og "Bohemian Rapsody" 2017 - Påmelding
"Rundt i Flandern" og "Bohemian Rapsody" 2017
I år legger vi opp til ialt fire sykkølturer; to til Flandern (Belgia) 27-30 april, og 31 august-3 september (DENNE SISTE ER NÅ FULLBOOKET) og to til Syd Bøhmen m/Praha (Tsjekkia) 11-14 mai og 7-10 september. Det det blir "ovale helger", torsdag ettermiddag til søndag kveld: . Vi reiser i grupper på ca 10-12 personer, og det er forhåndsreservert et begrenset antall dobbelt/trippelrom på helt greie, og sentralt beliggende hoteller i Poperinge, Belgia samt Praha og Ceske Budejovice.

Sykkelterrenget i området er stort sett flatt og greit, og tempoet blir ikke høyere enn at de aller fleste kan henge med.

Hotellovernatting m/frokost, togbillett t/r flyplass, sykkelleie i 2 dager samt omvisning/smaking på 2 aktuelle bryggerier er inkludert i prisene som er oppgitt for hvert alternativ under. Videre dekkes reise/opphold for en reiseleder, samt en "tilretteleggingskostnad" på kr 1.100,- pr deltager.

Legg spesielt merke til at man selv må booke og bekoste sin egen flybillett t/r Brussel eller Praha, samt bekoste lunch/middag og drikke underveis. Den enkelte er ansvarlig for å sørge for egen reiseforsikring.

Det å bo på hotellrom med andre enn egen ektefelle kan selvsagt være en utfordring for noen, og dersom noen skulle ha behov for enkeltrom eller ønsker å bo på et annet hotell må man besørge dette selv. Da vil det selvsagt bli et fratrekk i den beregnede prisen.

Tentative høydepunkter "Rundt i Flandern"
Torsdag: Fly Oslo-Brussel, kl 16:30, tog Brussel-Poperinge (avg ca kl 20:00), innsjekking på hotellet og pubrunde ved Grand Place

Fredag : Frokost på hotellet og henting av sykler. Sykle via Trappistklosteret "Mont de Cats" til "St. Bernardus" (bryggeriomvisning og smaking) til Helleketel og Boshoeve (middag). Forsiktig sykling hjem til Poperinge i flatt åkerlandskap.

Lørdag : Frokost på hotellet og rolig sykling opp til "Sint Sixtus-bryggeriet" hvor Trappistmunkene brygger den legendariske Westvleteren. Her slipper ingen inn i bryggeriet, men brewpub'en "In de Vrede" er veldig hyggelig. Derfra sykler vi videre til en bedre lunch på "Molenhof" og deretter det eksperimentelle bryggeriet "De Struise Brouwers". Ettermiddagsøkten tar oss ned til øko-bryggeriet "de Plukker" før vi atter benker oss for etpar Westvleteren 12 på "In de Vrede". Veldig rolig sykling hjem herfra, og middag/pubrunde i Poperinge for de som orker det..

Søndag : Rolig frokost på hotellet før vi tar toget inn til Brussel og kanskje en omvisning på surøl-bryggeriet "Cantillon" og, publunch på ""Poechenelderkeller" og Grand Place. Flyavgang fra Brussel til Oslo ca kl 19.

Tentative høydepunkter "Bohemian Rapsody"
Torsdag: Fly Oslo-Praha, kl 19:25, innsjekking på det legendariske bryggerihotellet u Medvidku og ned i bryggeripuben for noen forfriskninger.

Fredag : Frokost på u Medvidku og transport (tog eller buss) til Ceske Budejovice hvor vi sjekker inn på Grand Hotel Zvon. Deretter videre til Cesky Krumlov (UNESCO-by) hvor vi plukker opp syklene, tar lunch og etpar øl på Eggerberg-bryggeriet og sykler tilbake til Ceske Budovice. Her blir det middag og forfriskninger på Budvar (opprinnelsen til Budweiser).

Lørdag : Frokost på hotellet og transport (tog eller sykkelbuss) til Tyn hvor vi skal sykle opp til Lipan-bryggeriet. Dette er en skjult perle med verdens desidert beste pilsner. Vi rekker også en liten dukkert i Vlatava-elven før vi igjen tråkker oss sydover mot Ceske Budejovice.

Søndag : Rolig frokost på hotellet, kanskje en en kort sykkeltur i nærtraktene før vi tar toget opp til Praha for å ta en nærmere titt på byens små og store skatter. Flyavgang fra Praha til Oslo ca kl 21.

Jeg melder meg på følgende tur som førstevalg *
Det er et begrenset antall plasser på turene og det er førstemann til mølla som gjelder. Så snart turene er fylt opp blir det sendt ut beskjed til de som har meldt seg på om at det er plass, og at man kan bestille sin egen flybillett på den turen man har valgt. Samtidig betales det inn et depositum på kr 1.000,- som endelig bekreftelse på påmeldingen. (Depositum på 500,- ved eget hotellopplegg) Kommer man ikke med i første omgang blir man automatisk satt på en venteliste. og vil fortløpende bli holdt orientert dersom det skulle bli noe ledig.
Jeg kan flere av de alternative helgene, og melder meg på følgende hvis førstevalget mitt skulle bli fullt.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms