XERRADA VICTOR KÜPPERS
A més us convidem a escoltar el Victor Küppers parlant sobre viure amb entusiasme: “El més important en la vida, és que el més important sigui el més important”
A més, Victor Küppers exposarà de manera dinàmica i emotiva les claus fonamentals per a desenvolupar el potencial de cada persona. I és que les seves sessions giren entorn de principis i valors humans, la importància de lluitar cada dia per a ser millor persona i la necessitat de viure amb alegria, il·lusió, entusiasme, generositat i grandesa tant en el nostre entorn professional com personal.conèixer-la una mica més i a fer-li totes les preguntes que vulgueu. Podeu intervenir el dia de la xerrada i també si voleu ens podeu escriure aquí els vostres dubtes o allò que voldríeu saber.
PER PODER GAUDIR DE LA XERRADA, CAL SER SÒCIA. SI NO HO ETS, MÉS AVALL TENS EL FORMULARI PER SER-HO.
Dia de la xerrada: 16 de novembre de 2021
Hora de la xerrada: 17h
Preu de la xerrada: gratuït per sòcies i socis. Els que encara no sou socis la quota anual de l'entitat són 20€ i podreu gaudir de diverses formacions durant el curs.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
NOM I COGNOMS *
CORREU ELECTRÒNIC *
ETS SÒCIA DEL MOVIMENT DE RENOVACIÓ PEDAGÒGICA? *
EN CAS DE NO SER SÒCIA, CAL OMPLIR EL SEGÜENT FORMULARI PER GAUDIR D'AQUESTA XERRADA I TOT EL QUE OFERIM DURANT EL CURS.
DE QUIN MRP ETS O T'HAS FET SÒCIA? *
QUÈ LI VOLS PREGUNTAR AL VICTOR KÜPPERS ?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy