Mitjançant la present sol·licitud, desitjo col·laborar econòmicament amb la Fundació Privada Avismón-Catalunya.
Nom i Cognoms *
Your answer
Adreça (carrer, núm i pis)
Your answer
D.P. i Població *
Your answer
Telèfon *
Your answer
DNI/CIF *
Your answer
Data de naixement
Your answer
Professió
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
DADES BANCARIES
Aquesta part del formulari es refereix a la vostra col•laboració econòmica, la domiciliació bancària i periodicitat de pagament escollida. Per raons de costos la quota mínima que podem admetre és de 10€.
Les dades bancàries, malgrat indispensables, per raons de seguretat son optatives, cas de deixar-les en blanc ens posarem en contacte telefònicament amb vosaltres per tal de complimentar-les.
Al marge de la informació publicada al web i la que gustosament us podem servir personalment a la nostra seu, el Padrí/Amic rebrà també informació per mitjà de la nostra revista semestral, la memòria d’activitats i el butlletí electrònic.
Compte (vint dígits)
Your answer
Import (mínim 10€) *
Your answer
Periodicitat *
Hi ha alguna qüestió o tema que considereu d'interès?
Your answer
Data de la proposta *
Your answer
D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, d’ 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, Avismón-Catalunya garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició mitjançant un correu electrònic a la bústia administracio@avismon.org.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms