Bezorgdienst Gieten
Wilt u heel Gieten bereiken met uw reclameboodschap of informatie? Met Bezorgdienst Gieten komt uw boodschap over! Zowel in de brievenbus als online. Wij weten alle 2000 brievenbussen in Gieten te vinden en verspreiden uw boodschap tevens -gratis- online, via Hartje Gieten en Facebook. Ook kunnen we tekst, fotografie, vormgeving en drukwerk voor u verzorgen.

Heeft u al folders of een mailing? Bezorgdienst Gieten brengt ze rond en zorgt er voor dat ze opvallen. We werken namelijk met losse verspreiding, dus niet ingevouwen in een krant of dik folderpakket in plastic. We bezorgen huis-aan-huis (m.u.v. nee-stickers) of geselecteerd (bepaalde bedrijven, bepaalde wijken, geadresseerd).
Tarief: € 0,08 per adres.

Wilt u een folder door ons laten drukken èn verspreiden? Wij adviseren een full-colour dubbelzijdig bedrukte A5-folder, op extra stevig papier (400 grams), inclusief losse verspreiding. Deze combinatie zorgt voor een extra hoge attentiewaarde.
Tarief: € 0,14 per adres.

Als extra service mogen klanten van Bezorgdienst Gieten gratis reclame maken op Hartje Gieten. Dat betekent een hoge attentiewaarde online, met 14.000 pageviews per maand en 1100 volgers op Facebook. Dat is mooi meegenomen!

Wij gaan er van uit dat u het materiaal digitaal aanlevert (PDF). Tekst, fotografie en vormgeving kunnen wij tegen meerkosten voor u verzorgen, evenals adressen voor geadresseerde verspreiding. Vraag naar de mogelijkheden.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW. Geen opstart- of andere onverwachte extra kosten.

Tip 1: Neem samen met een ander bedrijf elk een zijde van de folder voor uw rekening, u betaalt dan voor drukken èn bezorgen slechts € 0,07 per adres!

Tip 2: Laat uw folder samen met die van andere bedrijven bezorgen; dat maakt het nog veel goedkoper, tot wel € 0,03 per adres! Vraag naar de mogelijkheden.

Ik ben geïnteresseerd in:
Eventuele opmerkingen
Hier kun u alvast uw wensen invullen, als het gaat om bijvoorbeeld oplage en verspreidingsgebied:
Your answer
Naam
Your answer
Mailadres
Your answer
Telefoon
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms