Erasmus Jaarboek 2019
Met dit formulier kun je jouw tekst voor het Erasmus Jaarboek inleveren. We vragen je een geldig e-mailadres zodat we een bevestiging kunnen sturen na het invullen.
Email address *
Dit is een online interview...
Beschrijf hoe je jouw tijd op het Erasmus beleefd hebt. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een of meer van de volgende vragen en wat je daarop zou antwoorden.

Hoe was het als brugklasser en hoe is het nu? Wat is een belangrijke gebeurtenis die je altijd bij zal blijven? Wat is je leukste, gekste, dierbaarste of meest opmerkelijke herinnering aan het Erasmus College? Wat vond je van de lessen, de reizen en de buitenschoolse activiteiten? Welke docent(en) zul je niet vergeten, en waarom niet?
Heb je veel nieuwe mensen leren kennen? Was het Erasmus zoals je had verwacht? en... Wat ga je doen nadat je geslaagd bent (studeren/reizen/werken)? Wie zul je nog blijven zien? en... Hoe zal je leven er over 10 jaar uitzien?
Wat of wie ga je het meeste missen? Wat ga je helemaal niet missen? Wat wens je je klasgenoten toe?

Een tekst in verhaalvorm leest beter dan een rijtje antwoorden op bovenstaande vragen! Je maakt met een verhaal het hele boek leuker om te lezen. En..., alleen hele zinnen worden in het jaarboek geplaatst! Je hoeft ook niet op alle 'vragen' een antwoord te hebben. Kwetsende, beledigende en vulgaire teksten vinden we vanzelfsprekend niet thuishoren in jullie jaarboek. We vragen je in zo'n geval om je tekst aan te passen.
Je tekst wordt door de redactie nagelezen en ongepaste passages worden ALTIJD verwijderd.

Veel plezier bij het maken van jouw bijdrage aan het Jaarboek!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Erasmus College. Report Abuse - Terms of Service