Percepció de la ciència (CAT)
El 4 de maig de 2019 es celebra a diferents ciutats de tot el món la March for Science. A Barcelona, l'entitat promotora és Scientists Dating Forum (SciDF).

Aprofitant la proximitat d’aquesta data amb les eleccions municipals de la ciutat de Barcelona, SciDF impulsa el projecte #TambéVotemCiènciaBCN, en col·laboració amb l'AEAC, la RACAB i La Caixa, on es convidaran els i les representants dels partits polítics candidats a liderar l’alcaldia a compartir la seva perspectiva sobre diferents aspectes relacionats amb la ciència, la recerca i la innovació, considerats de gran importància per la ciutadania.

Per a això necessitem la teva ajuda! Hem elaborat una enquesta per tal de recopilar informació sobre diferents qüestions en les que l'Ajuntament de Barcelona té poder de decisió i que volem debatre el dia de l’acte per suggerir la necessitat d'un major compromís davant diferents reptes científics de la ciutat. Només et portarà 2 minuts respondre l’enquesta!

Estigues atent, la setmana que ve obriran les inscripcions a l’acte, que serà al Palau Macaya. Segueix-nos a les xarxes socials de Scientists Dating Forum per ser el primer en inscriure’t!

Gràcies i #TambéVotaCiència

Scientists Dating Forum (SciDF)
www.scientistsdatingforum.org

Creus que la inversió en ciència retorna més beneficis econòmics dels que s'hi assignen? *
Consideres que Barcelona és una ciutat atractiva per al personal científic? *
L’ajuntament hauria de potenciar econòmicament la incorporació de personal científic a Barcelona? *
Actualment, quant creus que influeix la ciència en la política de l’ajuntament de Barcelona? *
D’entre les següents competències de l’ajuntament, quines creus que són les més importants (marquen dues, 2, opcions màxim) *
Required
Quin dels següents sectors creus que ha tingut més pes en l’avanç social a Barcelona? *
Quins dos (marquen dues, 2, opcions màxim) sectors creus que contribueixen més a l’economia a Barcelona? *
Required
Creus que l’ajuntament hauria d’intervenir en la regulació de les pseudo-teràpies (anti-vacunes, homeopaties etc...)? *
Treballes en investigació? *
Treballes a Barcelona? *
Votes a Barcelona? *
Edat *
Gènere *
Si poguessis, quina pregunta d'àmbit científic faries als candidats a l'alcaldia?
Your answer
Afegeix el teu correu per contactar amb els resultats i informació sobre l'esdeveniment.
Your answer
SCIENTISTS DATING FORUM és el responsable del processament de les dades personals proporcionades en aquest formulari i informa que les dades es tractaran d'acord amb les disposicions de la normativa vigent sobre protecció de dades personals, el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea ( RGPD UE 2016/679 del 27 d'abril de 2016), per la qual cosa se l'informa de l'esmentat tractament. Propòsit del tractament: administrar la seva relació amb Scientists Dating Forum, així com l'enviament d'informació sobre les activitats de l'associació. Criteris de conservació de dades: les seves dades es conservaran mentre hi hagi un interès mutu en mantenir el propòsit del tractament. Comunicació de les dades: les dades no es comunicaran a tercers, llevat que sigui per obligació legal. Drets que assisteixen a l'usuari: pot exercir el seu dret a retirar el consentiment en qualsevol moment; el dret d'accés, rectificació, portabilitat, limitació, oposició i esborrat de la seva informació; i el dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a les normes vigents. Dades de contacte per exercir els seus drets: info@sci-df.org. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service