Taller de Paisatge Astrofotogràfic

Amb Oriol Mas

  Objectius

  El paisatge astronòmic (o potser, amb més propietat, paisatge astrofotogràfic) pretén captar el cel integrat en el paisatge terrestre. Per a això hem de renunciar als primers plans espectaculars de cossos celestes, però a canvi podem recrear l’emoció que ens produeix el cel estrellat a la natura. Nota: Es recomana tenir un domini còmode de la càmera, portar trípode i disparador. Per poder fer les panoràmiques 360º farà falta ròtules especials que seran portades per l’Agrupació.

  Preus

  El preu inclou el Taller amb l'Oriol Mas, el preu de l’alberg en regim de pensió complerta (Les habitacions són compartides), Dinar, sopar de picnic i esmorzar. – Taller per Socis: 60€ – Taller per No Socis: 110€ L’aforament està limitat. Es seguirà l’ordre d’inscripció i pagament amb prioritat per als socis de l’Agrupació. La inscripció es validarà només desprès de confirmar el pagament. COMPTE PER FER l’INGRÉS: ES80 0081 0260 6100 0131 3939 **** Indicar: Taller de Paisatge Astrofotogràfic i Nom En cas de cancel.lació de reserva o de no assistir al taller, només es retornarà el 80% de la inscripció.

  Data i Lloc

  HORARIS: Dissabte 17 de Juny (Teoria i pràctica) – 9:30 a 10:00. Punt de trobada al Santuari – 10:00. Inici del taller – 14:00. Dinar – 18:00. Sessió de Tarda i Nit Diumenge 18 de Juny – 10:00. Esmorzar – 11:00. Visionat – 12:30. Finalització del taller Inclou: – El Taller amb l’Oriol Mas – El preu de l’alberg en regim de pensió complerta. (Les habitacions són compartides) – Dinar, sopar de picnic i esmorzar. LLOC: El taller es desenvoluparà el 17 i 18 de Juny a l’Alberg de Montgrony situat a Gombrèn a 1.408 mt. d’altitud i a una distacia de 12 km de Ripoll. Info del lloc: – http://www.elripolles.com/santuaridemontgrony/index.php – Mapa: https://goo.gl/CGKpX7

  Captionless Image
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question

  ATENCIO!!! Inici a les 10:00h al Santuari

  Demanem assistir amb 15 minuts d'antel.lació.