ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΤΟ «ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ» ΓΙΑ ΕΝΑΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, στους Αγίους Αποστόλους
ΟΝΟΜΑ *
Your answer
ΕΠΙΘΕΤΟ *
Your answer
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ *
Your answer
E-MAIL *
Your answer
ΦΥΛΟ *
ΜΕΓΕΘΟΣ Τ-SHIRT *
HMEΡOMHNIA ΓΕΝΝΗΣΗΣ *
Για το έτος πατήστε πάνω και χρησιμοποιήστε τα βελάκια πάνω κάτω ή γράφετε
MM
/
DD
/
YYYY
ΕΠΙΘΥΜΩ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ: *
ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ T-SHIRT - ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΗ 15 ΕΥΡΩ
ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
Δηλώνω υπεύθυνα ότι γνωρίζω τις συνθήκες διεξαγωγής του παραπάνω αγώνα, έχω υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και συμμετέχω στον αγώνα αποκλειστικά με δική μου ευθύνη. *
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΣΑΝΤΑΣ-ΔΩΡΑ ΧΟΡΗΓΩΝ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΑΝ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Οι αθλητές πρέπει να έρθουν στο γραφείο του Οριζόντα, Μανουσογιαννάκηδων 17, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου από τις 10:00π.μ έως 21:00 και το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στους Αγίους Αποστόλους 09:00π.μ - 11:00π.μ για να παραλάβουν την τσάντα με τα δώρα και τον αριθμό συμμετοχής τους

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ-Γενικές πληροφορίες
Ένας αγώνας αλλιώτικος από τους άλλους, ένας «αγώνας για τη ζωή», με σκοπό τη συμμετοχή και όχι τη νίκη, χωρίς κατακτήριες θέσεις και επίσημη χρονομέτρηση, θα διεξαχθεί για έννατη χρονιά φέτος στα Χανιά. Πρόκειται για το γνωστό πια σε όλους μας «Υπερκοπέλι», που διοργανώνει η Αθλητική Παρέα του Ορίζοντα, για τη στήριξη παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο. Το «ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ» καθιερώνεται πια ως ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ και αγκαλιάζει πολλές δράσεις, αθλητικές, ψυχαγωγικές, πολιτιστικές, όλες με πνεύμα αλληλοστήριξης και αλληλεγγύης.

Το Σάββατο 27 Οκτώβρη ξεκινά με τις γνωστές και αγαπημένες σε όλους μας πια δράσεις του Υπερκοπελιού: το Υπερκοπελάκι και το Υπερκοπέλι.
Στο Υπερκοπέλι μπορούν να συμμετέχουν και ομάδες απαρτιζόμενες από δύο(2) ή τρία(3) άτομα, με την προϋπόθεση ο ένας εξ αυτών να είναι Άτομο ΜΕ Αναπηρία. Σκοπός είναι να υπάρξει πληροφόρηση, ευαισθητοποίηση και αλληλεπίδραση των αθλητών του τοπικού πληθυσμού με μαθητές - αθλητές με αναπηρία.

Στη συνέχεια για τρίτη χρονιά, με τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες», ένας αγώνας δρόμου δυναμικού περπατήματος 5 χλμ, χωρίς χρονομέτρηση και κατάταξη, στον οποίο οι συμμετέχοντες θα προσφέρουν το κόστος της συμμετοχής τους (5 ευρώ) σε όποιο σωματείο / ίδρυμα της πόλης μας επιθυμούν από όσα δήλωσαν συμμετοχή (βλ. παρακάτω). Η χανιώτικη μουσική παρέα Καθ’ ωδών θα συνοδεύει μελωδικά τη διαδρομή ενώ παράλληλα θα πραγματοποιούνται διάφορα events γύρω από το πάρκο.
Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει live music και dj set καθώς και «Πιλάφι πάρτι» για τους συμμετέχοντες.

Τα συμμετέχοντα σωματεία στον αγώνα «Ανοιχτοί Ορίζοντες» είναι: Αετοί Κρήτης ΠΑΣΚΑΠ, Αρίων, Διαβάζω για τους Άλλους, Δίκτυο Μαθητικού Εθελοντισμού «Δημόφιλος», Εθελοντικό Σωματείο «Στήριξις», ΕΛΕΠΑΠ, Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και της Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη, Κύτταρο Χαλέπας, Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Χανίων, Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ήπιες Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος – Άσπεργκερ Νομού Χανίων, Σύλλογος Θαλασσαιμίας, Σύλλογος «Ορίζοντας», Σύμπραξη Φορέων Χανίων, Συνάνθρωπος, Σωματείο ΑΜΕΑ Ν.Χανίων, Santa Run.
Bάλε την οικογένεια στην παρέα της αλληλεγγύης
Φέτος νέο οικογενειακό πακέτο: Δύο συμμετοχές στο Υπερκοπέλι, τρεις συμμετοχές στο Υπερκοπελάκι και πεντε συμμετοχές στους Ανοιχτούς Ορίζοντες, μόνο 50 ευρώ.

Στηρίζουμε τον άνθρωπο, δεν ξεχνάμε το περιβάλλον!
Και φέτος οι συμμετέχοντες στο Υπερκοπέλι θα πάρουν την πάνινη τσάντα με το λογότυπο της διοργάνωσης, ώστε όλα τα υπερκοπέλια να συμβάλλουμε στην κατάργηση της πλαστικής τσάντας.

Γίνε κι εσύ εθελοντής ή χορηγός
Επικοινώνησε με τον «Ορίζοντα» στο τηλέφωνο 28210 79650 ή μπες στο facebook στη σελίδα www.facebook.com/chaniayperkopeli

Όλη η διοργάνωση πραγματοποιείται από την Αθλητική Παρέα του συλλόγου «Ορίζοντας», με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου, την ευαισθητοποίηση για τα προγράμματα του συλλόγου μας, την προώθηση του εθελοντισμού, την προβολή του έργου και άλλων σωματείων/ιδρυμάτων/κοινωνικών δομών και τη συγκέντρωση χρημάτων για την στήριξη των οικογενειών της πόλης μας που έχουν ανάγκη.

Ο «Ορίζοντας» είναι σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε πριν από 14 χρόνια στην πόλη μας, με σκοπό τη στήριξη σε οικονομικό, ηθικό και ψυχολογικό επίπεδο, κυρίως παιδιών που έχουν προσβληθεί από καρκίνο και χρήζουν νοσηλείας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Η Αθλητική Παρέα του Ορίζοντα φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια ύπαρξης και καλεί όλους εσάς στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού για να γιορτάσουμε μαζί, να προωθήσουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης και να στηρίξουμε όσους το έχουν ανάγκη!

* Το Υπερκοπελάκι είναι μίνι αγώνας τριάθλου, μη αγωνιστικού χαρακτήρα, για παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών. Οι μικροί αθλητές θα κολυμπήσουν 50 μέτρα, ύστερα θα διανύσουν 2 χλμ με τα ποδήλατα και τέλος θα τρέξουν 500 μέτρα. Σκοπός του μίνι τριάθλου είναι η διάδοση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες. Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε παιδί της παραπάνω ηλικιακής κατηγορίας, ενώ προϋπόθεση αποτελεί η κατάθεση υπεύθυνης δήλωσης γονέα ή κηδεμόνα που να του επιτρέπει τη συμμετοχή του στον αγώνα. Η υπεύθυνη δήλωση και η δήλωση συμμετοχής μπορεί να συμπληρώνεται στο σημείο που αναφέρεται παρακάτω.

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ: Σάββατο 27/10 11:00π.μ, ΕΚΚΙΝΗΣΗ: 12:00, ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 10ευρώ, ΠΑΡΟΧΕΣ: Μακό μπλουζάκι, μετάλλιο, έπαινος, κουπόνι για σουβλάκι και αναψυκτικό.

* Το Υπερκοπέλι είναι αγώνας ερασιτεχνικού χαρακτήρα, στον οποίο ο αθλητής συμμετέχει διαδοχικά στα τρία αγωνίσματα και μάλιστα συνεχόμενα χωρίς κενό, πέραν αυτού που χρειάζεται για να φορέσει ρούχα ή να προσαρμόσει τον εξοπλισμό του. Ο αγώνας θα ξεκινήσει με κολύμπι απόστασης 400μ. Στη συνέχεια, οι αθλητές θα επιβιβαστούν στα ποδήλατα τους και θα πραγματοποιήσουν διαδρομή 15χλμ και τέλος θα τρέξουν 4 χλμ γύρω από το παρκάκι των Αγίων Αποστόλων.Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα συμμετέχουν και ομάδες απαρτιζόμενες από δύο(2) ή τρία(3) άτομα, με την προϋπόθεση ο ένας εξ αυτών να είναι Άτομο ΜΕ Αναπηρία.Σκοπός είναι να υπάρξει πληροφόρηση, ευαισθητοποίηση και αλληλεπίδραση των αθλητών του τοπικού πληθυσμού με μαθητές - αθλητές με αναπηρία.

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ: Σάββατο 27/10, 11:00π.μ, ΕΚΚΙΝΗΣΗ: 13:00, ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 15ευρώ, ΠΑΡΟΧΕΣ: Μακό μπλουζάκι, μετάλλιο, έπαινος, κουπόνι για 2 σουβλάκια και μπίρα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ:
• ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΑΣ
• ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ( ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ)
• Η ΤΣΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
• ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΜΑ
ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Όλοι οι αθλητές πρέπει να βρίσκονται με τον εξοπλισμό και το ποδήλατο τους στην ζώνη αλλαγής μια ωρα πριν την εκκινηση!!
Επιλέγουν μια θέση στις μπάρες για το ποδήλατο τους και ύστερα κατευθύνονται στην γραμματεία για να γραφτεί ο αριθμός τους στο χέρι και στο πόδι. Ύστερα ετοιμάζονται για το πρώτο άθλημα το κολύμπι αφού φορέσουν το σκουφάκι που τους έχουμε δώσει στην τσάντα την προηγούμενη μέρα.
ΖΩΝΗ ΑΛΛΑΓΗΣ
• Οι αθλητές πρέπει να προνοήσουν ώστε τα προσωπικά τους αντικείμενα παραμένουν στην προσωπική τους θέση στην Ζώνη Αλλαγής.
• Στην ζώνη αλλαγής μισή ωρα πριν την εκκίνηση εως και τον τερματισμό του τελευταίου αθλητή, απαγορεύεται η είσοδος και η παραμονή οποιουδήποτε έκτος των αθλητών για λογούς ασφάλειας.
• Οι αθλητές δεν μπορούν να εμποδίζουν την κίνηση άλλων αθλητών στην Ζώνη Αλλαγής και δεν μπορούν να επεμβαίνουν όσον αφορά τον εξοπλισμό των άλλων αθλητών.
• Οι αθλητές πρέπει να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν στα ποδήλατα τους στις καθορισμένες περιοχές. Γενική αρχή είναι ότι δεν μπορούν να είναι ανεβασμένοι στα ποδήλατά τους στην ζώνη αλλαγής. Απαγορεύεται η ποδηλασία εντός της Ζώνης αλλαγής
• Όλοι οι αθλητές πρέπει να έχουν δέσει τα κράνη τους την στιγμή που ξεκρεμούν τα ποδήλατά τους από την σχάρα εδάφους των ποδηλάτων (bike racks)
ΚΟΛΥΜΠΙ
• Ένας αθλητής μπορεί να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε στυλ κολύμβησης επιθυμεί.
• Δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε αντικείμενο, όπως σημαδούρα ή σκάφος για να κινηθεί μπροστά.
• Δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει επιπλέον εξοπλισμό
ΠΟΔΗΛΑΤΟ
• ΦΟΡΑΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ!!!!!
• Ανεβαίνουμε στο ποδήλατο εφόσον έχουμε βγει από την ζώνη αλλαγής
• Κατεβαίνουμε από το ποδήλατο πριν την είσοδο μας στη ζώνη αλλαγής
• Οι αθλητές δεν επιτρέπεται να μπλοκάρουν τους άλλους αθλητές και υπακούουν στους κανόνες κυκλοφορίας, όπως και στις υποδείξεις των εθελοντών και της τροχαίας
ΤΡΕΞΙΜΟ
• Προσέχουμε παρά πολύ τους ποδηλάτες γιατί τρέχουν με μεγαλύτερη ταχύτητα από τους δρομείς και ειδικά στην έξοδο μας από την ζώνη αλλαγής
ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ
• Με την συμμετοχή σας έχετε δωρεάν δυο σουβλάκια, μια μπύρα και δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση δώρων των χορηγών.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ 'ΟΡΙΖΟΝΤΑ'

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Κατάθεση το ακριβές ποσό ανάλογα την επιλογή αγώνα παραπάνω στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλογου Ορίζοντα
Εαν επιθυμείτε και το έξτρα αγωνιστικό T-shirt στον αγώνα Υπερκοπέλι ερασιτεχνικού χαρακτήρα η χρέωση ειναι συν15 ευρώ

Πειραιώς- Λογ. IBAN: GR94 0172 7580 0057 5802 3813 023
Εθνική- Λογ. IBAN: GR90 0110 4950 0000 495 2960 5245

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms