Prijavnica za Studentski Poduzetnički Inkubator
Budi i ti dio Studentskog Poduzetničkog Inkubatora - mjesta za sve poduzetne i proaktivne studente Sveučilišta u Splitu!

SPI otvara prijave za novu generaciju 2021/22.

Prijaviti se mogu studenti s poduzetničkom idejom ili projektom, mladi poduzetnici početnici i startupi do 2 godine starosti. Možete se prijaviti pojedinačno ili kao tim.  

Imaš ideju ili želiš biti dio poduzetničkog svijeta? Prijavi se!

Kontakt za pitanja: spi@efst.hr
Web: http://spi.efst.hr/

PRIJAVE SU OTVORENE DO 15.11.2021.

O SPI-u:
SPI svojim članovima kroz poslovnu akademiju odnosno kroz različite tematske edukacije i radionice na tjednoj bazi pruža uvid u proces realiziranja poduzetničke ideje. Studenti cijelo vrijeme imaju mentorsku podršku u razvoju poslovnih modela i projekata. Mentori su profesori s Ekonomskog fakulteta i poduzetnici iz različitih sektora gospodarstva. Isto tako imaju i priliku prisustvovati raznim eventima, imati podršku i pripremu za nacionalna i međunarodna studentska natjecanja i  sudjelovati  na međunarodnim  natjecanjima i konferencijama. Tijekom cjelokupnog programa često se organiziraju i neformalna druženja u sklopu kojih svoje prve poslovne korake prezentiraju danas uspješni poduzetnici, što je ujedno i izvrsna prilika za networking odnosno upoznavanje i umrežavanje. Inkubator pruža studentima i tehnički opremljen co-working prostor za rad u kojemu mogu razvijati svoje inovacije.

Osim navedenog, SPI je organizator i mnogobrojnih događanja te konferencija, među kojima se ističu STup  (međunarodno sveučilišno startup natjecanje), Get in the Ring (natjecanje najinovativnijih poduzetnika s nagradnim fondom od 300 tisuća kuna i putom na svjetsko finale), GEW (Svjetski tjedan poduzetništva koji se obilježava svake godine trećeg tjedna u studenom, Smart City Challenge (hackathon na području pametnih tehnologija koji se organizira u suradnji s Gradom Splitom), Hack4Split (društveni hackathon kojem je cilj pronalazak rješenja za napredak naše lokalne zajednice).


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
E-mail adresa *
Kontakt broj *
Fakultet i smjer *
Ukratko opiši svoje obrazovanje i radno iskustvo *
Što te motivira za prijavu u Studentski Poduzetnički Inkubator? *
Što očekuješ od programa i članstva u Studentskom Poduzetničkom Inkubatoru? *
U inkubatoru želim: *
Prijavljujem se: *
Required
Ako se prijava radi u ime tima, molimo napišite imena svih članova tima, godine i struku.
U slučaju da već imate svoju ideju ili projekt u razvoju, ukratko nam opišite o čemu se radi.
Ovim putem potvrđujete da ste suglasni da se vaši osobni podaci prikupljeni putem prijavnice za SPI, mogu koristiti za daljnju komunikaciju vezanu za temu prijave. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy