Regen Julehjælp
Julehjælp 2019
Email address *
Julen nærmer sig
Og der er igen i år mulighed for at søge om julehjælp hos Regens julehjælp. Vi uddeler i år 100 juleposer på Nørrebro og 100 i Nordvest. Julehjælpen består af forskellige madvarer til julemiddagen og andre gode sager, man kan glæde sig ved i de efterfølgende juledage. Vi vil desuden uddele julegaver til så mange børn, som vi kan indsamle gaver til.

Alle er meget velkomne til at ansøge. Hjælpen tildeles primært til enlige forsørgere med hjemmeboende børn og udsatte familier i vores lokalområder - herefter først-til-mølle-princippet.

Ansøgningen åbner fredag d. 1. november kl. 12 på vores hjemmeside: http://www.regenkirke.dk/#julehjaelp, og er åben i ca. en uge herefter. Vi svarer på din ansøgning indenfor 14 dage.

Du indsender ansøgningen ved at udfylde din emailadresse herover og svarer på spørgsmålene herunder og trykke på SEND/SUBMIT. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Derudover vil vi gerne invitere dig og din familie til juletræsfest søndag d. 1. december kl. 10 i Kristuskirken, Baggesensgade 7, 2200 København N. Det bliver en superhyggelig formiddag for hele familien med julehygge, julesange, juleevangeliet, dans om juletræet, godteposer og æbleskiver! Du kan læse mere om julefesten på https://bit.ly/32HsAeJ

Tidlige julehilsner fra
Regen julehjælp!
Julemad til hele familien
Fornavn *
Your answer
Efternavn *
Your answer
Adresse *
Vej, nummer, sal
Your answer
Postnummer *
Your answer
Telefon *
Your answer
Antal børn i husstanden *
Angiv køn og alder på børn i husstanden
Såfremt du har en pige på 4 år, sættes kryds i Pige ud for 4 år. Har du to børn på samme alder, sættes kryds i "2 børn, samme alder" og i Dreng og/eller Pige.
Dreng
Pige
2 børn, samme alder
0 år
1 år
2 år
3 år
4 år
5 år
6 år
7 år
8 år
9 år
10 år
11 år
12 år
13 år
14 år
15 år
16 år
17 år
Antal personer i husstanden over 18 år *
Er du enlig forsørger? *
Evt. kommentar du vil knytte til ansøgning
Skal ikke udfyldes
Your answer
Har du tidligere modtaget julehjælp fra Regen?
Hvordan har du hørt om Regen julehjælp
Skriv gerne hvor du har hørt om Regen julehjælp
Your answer
Må vi kontakte dig om julehjælp og fremtidige arrangementer *
Persondata *
Jeg er opmærksom på at jeg ved indsending af ansøgning videregiver mine persondata til regen (Kristuskirkens baptistmenighed, CVR: 20843012), som herefter kan bruge dem til at behandle ansøgning, samt tilsende mig yderligere information om julehjælp, samt fremtidige arrangementer, såfremt jeg har krydset det af. Jeg har jf. regens persondatapolitik ret til at mine data bliver slettet, berigtiget mv.
Required
Indsend din ansøgning
Din ansøgning om regen julehjælp afsluttes når du trykker på SEND/SUBMIT
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of regen. Report Abuse