Balansuren juni 2020
Opgaveformulier buitensessies
Email address *
Balansuren buiten
Beste allemaal,

Voor de komende drie weken tot aan dé zomervakantie, plan ik voor elke dinsdagavond en woensdagmorgen een buitensessie 'Balansuur' (Qigong, mindfulness & meditatie) in. Dit zijn voor iedereen min of meer vertrouwde tijdstippen. Mocht het weer eens tegenvallen en moeten we beslissen het niet door te laten gaan, dan laat ik dat minimaal 2 uren van te voren via de app weten. Het maximale aantal deelnemers is 9, het minimum 5.

De uren vinden plaats in de openlucht, achter Liniekampen 26 in Odoorn. Er zijn matjes aanwezig, heb je zelf een matje dan leg je die er over heen, een grote hand-, yogadoek, slaapzak of deken werkt ook prima. Helaas kan ik je verder geen materialen aanbieden i.v.m. de hygiene. Ik wil je dan ook vragen om zelf kussentjes, dekentjes etc. mee te nemen om lekker te kunnen liggen tijdens de meditatie. Er zijn ook stoelen waar vanaf je de meditatie kunt doen. Ik zorg voor een bakkie thee!

Betaling: je mag een vrijwillige bijdrage overmaken of contant meenemen naar de sessie. Kun je op dit moment niets missen, ben je ook van harte welkom.

Doe je voor de eerste keer mee, dan ontvang je een mail in aanloop op de sessie met verdere informatie. Is er ruimte, neem dan gerust eens een introducé mee (app me dan even).

Ik hoop je te zien!

Katinka
Naam *
Telefoonnummer *
Maak hier je keuze voor een van de balansuren!
Clear selection
Maak hier je keuze voor een van de balansuren!
Clear selection
Maak hier je keuze voor een van de balansuren!
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy