O2JKL/MuurY C2-pojat ilmoittautuminen 2021-2022
Tervetuloa mukaan O2-Jyväskylän ja Muuramen Yrityksen C2-poikien ikäluokan toimintaan 2021-2022! Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan ikäluokan toimintaan kaudelle 2021-2022 ja kartoitetaan pelaajan taustatietoja.

C2-poikien ikäluokkaan voivat ilmoittautua 2007 syntyneet ja nuoremmat pelaajat (poikkeustapauksessa myös -06 syntynyt voi ilmoittautua yli-ikäisenä). Ikäluokkaan muodostetaan edustus ja kilpapeliryhmä(-t). Ikäluokan edustusryhmän vastuuvalmentajana toimii Jaakko Kaistinen. Lisäksi 2007 syntyneillä on mahdollisuus jatkaa harrastusta Amppariliigan harrasteryhmässä, jos ei edustus- tai kilparyhmään halua. Harrasteryhmästä kiinnostuneiden toivotaan olevan yhteydessä suoraan seuran valmennuspäällikköön (Joonas Kaasalainen, joonas.kaasalainen@o2-jkl.fi, 040 966 3996).

Ikäluokan toimintaan kerätään ilmoittautumisia 14.5.2021 asti. Tämän jälkeen ikäluokkaan otetaan pelaajia vain, jos ikäluokassa on vielä tilaa. Ikäluokan maksimikoko on 8 maalivahtia + 60 kenttäpelaajaa. Mikäli ilmoittautumisajan puitteissa ikäluokkaan ilmoittautuu enemmän pelaajia kuin ikäluokan maksimimäärä, otetaan kaikki pelaajat mukaan toimintaan ja ikäluokan toimintasuunnitelmaa muutetaan. Harrasteryhmään voi ilmoittautua mukaan valmennuspäällikölle kevään, kesän ja syksyn aikana.

Kauden 2021-2022 toiminta alkaa 3.5.2021. Edustusryhmän paikkaa tavoittelevista pelaajista valitaan edustusryhmä kahden ensimmäisen viikon harjoittelun jälkeen. Kilparyhmään ilmoittautuneiden pelaajien harjoittelu alkaa myös 3.5.2021. Mikäli kilparyhmään ilmoittautuu niin paljon pelaajia, että meillä on mahdollista perustaa kaksi kilparyhmää, tullaan myös kilparyhmän pelaajia jakamaan tasoryhmiin kilpa 1 ja kilpa 2. Kilparyhmien mahdollisesta jaosta tiedotetaan tarkemmin jos pelaajien jako kahteen ryhmään alkaa olla ajankohtainen.

Niille pelaajille, jotka hakevat paikkaa ikäluokan edustusryhmästä, mutta eivät sitä saavuta, osoitetaan ikäluokan kilparyhmää pelipaikaksi. Pelaajilla on halutessaan mahdollisuus jättäytyä pois kauden 2021-2022 toiminnasta ilman velvotteita siihen asti kunnes pelaajien pelipaikka ikäluokassa on tiedossa. Kun pelaajan pelipaikka on tiedossa ja pelaaja osallistuu toimintaan, katsotaan pelaajan sitoutuneen toimintaan kauden 2021-2022 ajaksi. Mikäli pelaaja jättäytyy tämän jälkeen toiminnasta pois, toimitaan kausimaksujen keräämisen suhteen seuraohjeen mukaisesti "Pelaajan lopettaessa joukkueessa kesken toimintakauden, kerätään pelaajalta vielä kaksi seuraavaa kuukausittaista kausimaksuerää. Mikäli pelaaja lopettaa kesken toimintakauden vuodenvaihteen jälkeen, kerätään loput kausimaksuerät täysimääräisenä".  

Pelaajavalinnat tehdään ikäluokan valmentajien ja seuran valmennuspäälliköiden Joonas Kaasalaisen ja Asmo Hakasen yhteisellä päätöksellä. Edustus- ja kilpapeliryhmä(-t) nimetään toukokuun puolivälissä. Toukokuun alusta alkavaa harjoittelua on keskimäärin kolmesti viikossa. Tarkemmat harjoitusajat ja -paikat tarkentuvat huhtikuun aikana.

TUTUSTUTHAN JOUKKUEEN TOIMINTA- JA BUDJETTISUUNNITELMAAN ENNEN TOIMINTAAN MUKAAN ILMOITTAUTUMISTA

C2-ikäluokan alustava toiminta- ja budjettisuunnitelma tästä --> https://drive.google.com/file/d/1d6lks9iD4Qp5hqcCed6rFuI11iqlB7eZ/view?usp=sharing

2008 syntyneiden ja nuorempien pelaajien on mahdollista siirtyä keväällä halutessaan -08 poikien ikäluokkaan (kauden 2021-2022 D1-pojat). D1-poikien ikäluokan vastuuvalmentajana tulevana kautena toimii Kari Jauhiainen. Ikäluokassa on tällä hetkellä reilu 20 pelaajaa, mutta ikäluokan kokoa pyritään kasvattamaan kesän aikana niin, että ikäluokkaan muodostuu kaksi peliryhmää. Ikäluokassa on nyt keväällä tilaa kaikille, jotka ikäluokkaan haluavat siirtyä. Vuonna 2008 tai myöhemmin syntynyt pelaaja voi halutessaan ensin osallistua C2-poikien try out -jaksolle ja katsoa mitä peliryhmää ikäluokasta tarjotaan, jonka jälkeen tekee vasta päätöksen mahdollisesta siirtymisestä -08 ikäluokkaan.

2008 syntyneiden ikäluokan toimintaan ilmoittautumiset ja tiedustelut ikäluokan toiminnasta Kari Jauhiaiselle (kari.jauhiainen@o2-jkl.fi, 040 550 4268) tai seuran urheilutoimenjohtajalle.

Uuden kauden harjoittelu aloitetaan niin, että pelaaja harjoittelee samassa harjoitusryhmässä kunnes peliryhmäjaot on tehty. Mikäli pandemian tautitilanne kiihtyy ja rajoitukset kiristyvät, voidaan harjoittelun alkamista joutua siirtämään myöhäisemmäksi. Tapahtumiin osallistuminen vain terveenä ja turvaväliä pidetään aina kun mahdollista.Lisätietoja
Tuomas Pulkkinen
Urheilutoimenjohtaja
O2-Jyväskylä
040 966 3816
tuomas.pulkkinen@o2-jkl.fi

Jaakko Kaistinen
Ikäluokan edustusryhmän vastuuvalmentaja
C2-pojat
044 239 3903
jaakko.kaistinen@muuramenyritys.fi
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Peliryhmät ja organisaatio C2-pojat 2021-2022
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of O2-Jyväskylä ry. Report Abuse