Tallers de propostes del Catàleg de paisatge del Penedès
Des de l’Observatori del Paisatge de Catalunya estem coordinant el Catàleg de paisatge del Penedès, encarregat per la Secretaria d’Hàbitat Urbà i Territori del Departament de Territori i Sostenibilitat.

El juny de 2018 va iniciar-se el procés participatiu associat a l’elaboració del Catàleg de paisatge, amb un seguit de sessions informatives, un qüestionari web i quatre tallers de caracterització realitzats durant la passada tardor. A través d’aquestes diverses vies hem pogut copsar l’interès de penedesencs i penedesenques pel seu paisatge.

Per continuar avançant en l’elaboració del Catàleg, el proper mes de juny durem a terme una nova sèrie de tallers dirigits a institucions i entitats clau del Penedès, però també a qualsevol persona interessada, per tal d’actualitzar l’estat de desenvolupament dels treballs i recollir propostes d’accions prioritàries a incorporar al Catàleg del paisatge.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Indica a quin/s taller/s vols inscriure't *
Required
Nom *
Cognoms *
Hi assisteixes com a: *
Required
Si assisteixes en representació d'una institució, indica quina:
(opcional)
Indica'ns un correu electrònic de contacte
(opcional)
Protecció de dades
Us informem que les dades personals i adreça de correu electrònic seran tractades pel Consorci de l'Observatori del Paisatge de Catalunya, que serà el responsable del tractament, amb la finalitat de difondre informació relacionada amb el procés de participació del Catàleg de paisatge del Penedès.

Les dades es tractaran sobre la base del vostre consentiment si és el cas, el compliment d'obligacions legals i els interessos legítims de l'Observatori del Paisatge.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de dades, limitació, oposició i revocació del consentiment si és el cas, dirigint-vos al responsable del tractament de dades a l'adreça protecciodades@catpaisatge.net.

Per a més informació, consulteu la nostra política de protecció de dades (http://www.catpaisatge.net/cat/politica_proteccio_dades.php
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy