Inscriere EliteGym Matrix Fitness Challenge
EliteGym și Matrix te provoacă să pierzi în greutate, câștigând premii!

Pe 20 aprilie, ora 10:00 începe cea mai tare provocare pregătită pentru tine!

Ce ai de făcut? Ei bine, trebuie să lucrezi constant pentru a pierde în greutate și a obține un corp pe care ți-l dorești de multă vreme. Vei simți adrenalina competiției, ritmul antrenamentului va crește, tu te vei bucura de scăderea în greutate și de un corp tonifiat, iar la final vei câștiga: un corp frumos definit, satisfacția participării la un concurs de mișcare și o stare de bine accentuată.

Pentru a câștiga o centură MyZone oferită de Matrix Fitness, însoțită de aplicație, pe care o poți folosi atât la clase cât și la Spinning trebuie să parcurgi o distanță de 2000 de m pe Rower-ul Matrix, să îți dovedești perseverența în executarea a 100m pe Matrix S-Force și parcurgerea a 300 de m pe S-Drive.
Provocarea este pentru tine, pentru rezistența ta și pentru a-ți dovedi că poți fi cea mai bună versiune a ta. Vei câștiga competiția dacă vei obține cel mai bun timp și vei executa corect toate probele.

Concursul se adresează atât fetelor, cât și băieților, cu posbilitatea de a câștiga două premii.

Vino și tu la EliteGym și regăsește-ți motivația de a face mișcare și a porni pe drumul către un stil de viață sănătos. Antrenează-te, bucură-te de sport și câștigă premiile oferite de EliteGym și Matrix Fitness în maratonul motivației!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nume Prenume
Numar Telefon:
Doresc sa ma inscriu pentru EliteGym Matrix Fitness Challenge *
EliteGym Matrix Fitness Challenge
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy