Anmälan Ungoteket Väst 2020-2021
Välkommen med din anmälan!

Vänligen läs igenom informationen nedan innan du fyller i formuläret:

Du anmäler dig och din förening genom att fylla i formuläret nedan.

Datum och plats för träffarna är:
24-25 oktober i Vara (Idrottsföreningen, Ledarskap, Orienterings-IT och Föreningsprojektet) Övernattning ingår.
21 november i Alingsås (Banläggning)
5 december, plats anpassas efter vilka som anmäler sig (Arrangera och Information & kommunikation)
16 januari i Alingsås (Kartritning)

Träffarna är olika långa beroende på innehåll men håller på ungefär mellan kl.9-16.

Ungoteket rekommenderar att vara minst två personer, men gärna fler, i ett team. Om du är ensam i din förening kan du kanske gå ihop med en annan klubb. Hör av dig till info@ungoteket.se om du vill ha hjälp att hitta en förening att samarbeta med.

Du som anmäler dig ska vara född 2007 eller tidigare. Skulle du vara yngre än så men vill vara med ändå så är det absolut möjligt. Kanske har du äldre klubbkompisar som ska vara med i Ungoteket och då är det klart att du ska hänga på dem! Hör av dig till info@ungoteket.se!

Varje grupp behöver minst en mentor. En mentor kan vara anmäld till fler än ett team. Det är bra om mentorn kan vara med på den första träffen. Därefter är det inget måste men naturligtvis roligt om mentorn passar på att vara med deltagarna och kanske även kan lära sig något för egen del! Läs mer om mentorns roll här: https://klubb.ungoteket.se/orientering/att-vara-mentor/

Hantering av personuppgifter: Uppgifterna vi samlar in hanteras endast av projektledaren för Ungoteket och endast i syfte att genomföra Ungoteket. För att kunna föra statistik och göra eventuell uppföljning av Ungoteket sparas uppgifterna. Vill du inte att dina uppgifter sparas efter att Ungoteket genomförts hör du av dig till info@ungoteket.se. När Ungoteket drar igång får samtliga deltagare chansen att lämna sitt samtycke till att medverka på foton och att lämna ut personuppgifter. Vi behöver bland annat kontaktuppgifter för att kunna kontakta deltagarna under Ungotekets gång samt personnummer för att kunna redovisa närvaro till RF-SISU. Samtliga uppgiftsinsamlingar och samtycken går att avstå från.

Covid-19: Självklart genomför vi samtliga träffar med hänsyn till rådande restriktioner gällande Covid-19. Vi begränsar antalet deltagare som träffas samtidigt, håller avstånd och deltar inte vid symtom på sjukdom. Vid behov kan deltagande även ske digitalt.

Nu är det bara att anmäla!
Förening *
Namn på samtliga deltagare *
Mentorns namn (skriv samtliga namn om det finns fler än en) *
E-post *
Telefon *
Ev. allergier eller specialkost hos deltagare eller mentor
Övriga kommentarer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy