SGC-Skikamp 2019 - extra inschrijfgegevens
Proficiat !

U verklaarde zich schriftelijk akkoord voor deelname van uw zoon/dochter aan Skikamp 2019 van het Sint-Gummaruscollege.

Om uw inschrijving te finaliseren, vragen wij u om onderstaande praktische gegevens * verder aan te vullen.

Zo kunnen wij de inschrijving van uw zoon/dochter vervolledigen.

Later ontvangt u een gepersonaliseerde voorschotfactuur.

Info voor de ingeschreven deelnemers volgt eind 2018 via onze Facebookgroep, een nieuwsbrief of via de begeleidende leraars. In februari 2019 ontvangt u de saldofactuur.

Met vriendelijke groeten

SGC-Skikampteam

Deelnemers die in de loop van het schooljaar om welke reden dan ook besluiten om niet deel te nemen aan de skireis zullen alle mogelijke kosten die uit deze annulering kunnen voortvloeien, moeten betalen (afhankelijk van het tijdstip van annulering). Als het echter om medische redenen gaat, gelden de clausules van onze annulatieverzekering. Enkel een medisch attest wordt door onze verzekering aanvaard. Ook een reisverzekering (hospitalisatie ter plekke, repatriëring, BA, …) hoeft niet afzonderlijk afgesloten te worden. Deze verzekering is tevens voor al onze deelnemers en leraars inbegrepen.
Na de gebeurtenissen van de laatste jaren, wanneer terreurdreigingen in Europese steden diverse meningen over het al dan niet annuleren van buitenlandse reizen aan bod lieten komen, tracht de schooldirectie één duidelijk standpunt in te nemen. Beslissingen zijn steeds gebaseerd op het reisadvies dat door het Belgisch Ministerie van Buitenlandse Zaken
wordt geformuleerd.

* VOLGENS DE NIEUWE PRIVACYREGELS dd. 25 MEI 2018 ZULLEN DE DOOR U INGEVULDE EXTRA GEGEVENS VIA DE LINK OP SGCLIER.BE SLECHTS TIJDELIJK ONLINE BEWAARD WORDEN VIA DE GOOGLE-FORMSACCOUNT VAN JO
CUYPERS (1 TOEGANG) EN NADIEN OFFLINE VERWERKT WORDEN. DE BEZORGDE GEGEVENS WORDEN ENKEL GEBRUIKT VOOR ORGANISATORISCHE REDENEN GELINKT MET DEZE REIS.
MEER VRAGEN ? MAILEN NAAR PRIVACY@SGCLIER.BE

Email address *
Naam deelnemer *
Your answer
Voornaam deelnemer *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Klas *
Telefoonnummer in geval van nood *
Your answer
Medische bemerkingen / in te nemen geneesmiddelen
Welke medische gegevens moet onze medisch begeleidingsteam (arts+verpleger) kennen ? Welke medische gegevens mogen begeleiders/monitoren kennen ?
Your answer
Ski of snowboard *
minstens 2 x 2 uur les & begeleiding / dag + extra’s
Ervaring m.b.t. uw gemaakte keuze
SKI
SNOWBOARD
beginneling
1 week ervaring
1 à 2 weken ervaring
3 à 4 weken ervaring
meer dan 4 weken ervaring
Materiaal *
Al ons huurmateriaal is afkomstig van Intersport Schneider (Altenmarkt-Oostenrijk). Hier gebeurt ook het passen van het ski- of snowboardmateriaal onder leiding van begeleiding en monitoren. In de huurprijs is alle service en de eventuele vervanging te plekke begrepen ! Alle ski- en snowboardmateriaal is zeer recent en voldoet aan alle eisen betreffende veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.
Huurmateriaal - schoenmaat
De gegevens ‘lichaamslengte’ en ‘normale schoenmaat’ zijn slechts bedoeld om een eerste idee te hebben van het nodige huurmateriaal. Een maatje groter of kleiner kiezen op de uiteindelijke pasdag is natuurlijk geen probleem.
Huurmateriaal - lichaamslengte
De gegevens ‘lichaamslengte’ en ‘normale schoenmaat’ zijn slechts bedoeld om een eerste idee te hebben van het nodige huurmateriaal. Een maatje groter of kleiner kiezen op de uiteindelijke pasdag is natuurlijk geen probleem.
Huurmateriaal - gewicht
Opmerkingen, wensen, vragen, ...
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service