Scouts d'Olmen Fietstocht
We fietsen meer dan ooit te voren! Het is dan ook het ideale tijdsverdrijf: sport, ontspanning én genieten van de omgeving. Scouts d'Olmen neemt jou en je bubbel dan ook graag mee op zaterdag 26 september 2020 op een leuke fietstocht door het Waasland.

De fietstocht is 34 km maar met de mogelijkheid om een shortcut te nemen zodat het in totaal slechts 25 km is. De tocht gaat volledig langs groot-Sint-Niklase wegen en is voorzien van enkele leuke vragen om onderweg op te lossen.
Vertrek en aankomst wordt voorzien op de terreinen van Scouts d'Olmen (Iepenstraat 78c).

Het vertrek van de fietstocht vindt plaats tussen 14u en 17u. Rekening houdend met de huidige coronamaatregelen die van kracht zijn, kan je via deze weg een tijdslot reserveren om (samen met je bubbel) te kunnen deelnemen aan deze fietstocht.
Klik hieronder het gewenste tijdstip aan. Het is enkel nog mogelijk om in te schrijven voor die momenten die zichtbaar zijn. Gelieve dit tijdstip dan ook te respecteren.
Inschrijven kan voor jouw gezin + je vaste bubbel.

Deelname aan de fietstocht kost €5 per persoon van 18 jaar en ouder en €3 per persoon jonger dan 18 jaar. Dit is ter plaatse te betalen. In deze deelnameprijs zit per persoon 1 gratis consumptie in de zomerbar inbegrepen.


Gelieve hieronder je contactgegevens in te vullen:

Email address *
Naam: *
Telefoonnummer: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy