Win 3x2 tickets voor Amsterdam’s Finest in het Compagnietheater!
Amsterdam heeft een levendige clubscene, waar zowel clubs als bezoekers en (inter)nationale artiesten onderdeel van zijn. Met de talkserie Amsterdam’s Finest in Het Compagnietheater wordt de nachtcultuur naar de dag gehaald. Wie zijn of waren de pioniers in deze scène, wat leerden zij en van wie? Er wordt diep in de verhalen van de creatieve scene gedoken, met een eerste editie met Kees Heus op zaterdag 14 maart 2020. Heus neemt ons mee on a wild ride. Van de late jaren 80 in New York, waar hij in aanraking kwam met housemuziek, tot nu. Wat waren memorabele momenten? Welke types en artiesten bleven in zijn hoofd hangen en hoe kijkt hij erop terug?

Lijkt het je leuk om op op zaterdag 14 maart 20:00 Amsterdam’s Finest: KC The Funkaholic bij te wonen? Lucky you. We mogen 3 x 2 tickets verloten.

Als je wilt deelnemen aan deze winactie, ga je er automatisch mee akkoord je aan te melden voor onze maandelijkse nieuwsbrief met leuke artikelen, evenementenupdates en interessante winacties. Je gegevens worden doorgegeven aan het Compagnietheater, zodat zij contact met je kunnen opnemen.
Email address *
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Telefoonnummer (we bellen de winnaar):
Your answer
Het Compagnietheater in hartje Amsterdam!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of De Marktkantine. Report Abuse