Pelielokuvan tekijähaku
Haluatko olla mukana toteuttamassa suomalaista ja multifandomteemaista cosplayelokuvaa? Studio Korppikela tuotti viidennen toimintavuotensa sekä Helsingissä järjestettävän 75. Worldconin kunniaksi läpi Suomen vuonna 2017 esitetyn Fandomelokuvan ja myöhemmin Fandom Squad –elokuvan. Suuren kysynnän johdosta elokuvasarja jatkuu!

Kyseessä on itsenäinen teos täysin uudella tarinalla ja hahmokaartilla. Elokuvan teemana ovat pelit. Kuvaukset toteutetaan pääasiallisesti Oulussa vuodenvaihteessa 2019-20, mutta etsimme elokuva- ja cosplayharrastajia ympäri Suomea tuotannon kaikkiin vaiheisiin, moninaisiin eri tehtäviin etänä sekä paikan päällä! Haku on avoinna 10.11.2019 asti. Käsikirjoittajaksi hakevilta pyydetään erillinen kirjoitusnäyte, jonka ohjeet he saavat hakiessaan, näytteilijöiksi hakevilta pyydetään kasvokuva. Lisätietoa Fandomelokuvasta löytyy osoitteesta www.Fandomelokuva.com.

Mukaan valituille tekijöille tämä ilmoittautuminen on sitova – mikäli tilanteesi muuttuu syksyllä, pidäthän tekijätiimin ajoissa ajan tasalla korvaajan löytämiseksi.

Lomakkeen tietoja säilytetään vain tiimin yhteydenpitoa varten eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.
Email address *
Nimi, ikä ja asuinkaupunki (syksy 2019) *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Mistä osa-alueesta olet ensisijaisesti kiinnostunut? *
Required
Onko sinulla aiempaa kokemusta kyseisestä osa-alueesta? *
Your answer
Kerro vapaasti itsestäsi. Mainitse myös allergiat tai muut asiat, jotka työryhmän vetäjien tulisi tietää.
Your answer
Supervoimasi? Haluatko kertoa osaatko jotain erikoista josta voisi olla hyötyä kuvausten aikana? Tai kerro lisää toiveistasi?
Your answer
Esitysten lisäksi elokuva edustaa myös eri tapahtumissa järjestöpöydissä ympäri Suomea. Jos mielessäsi on erityinen tapahtuma vuonna 2020 jossa olisit käytettävissä edustajana, voit ilmoittaa sen tässä.
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service