Teatre al Centre: Taller de teatre
Torna el teatre infantil (en aquest cas, més aviat juvenil) al Centre! De cara a l'any vinent, estem coent un projecte de teatre infantil per a totes les edats, però volíem començar donant l'oportunitat a els/les adolescents que s'han vist afectats per aquests anys d'inactivitat i preparar una obra per a ells i elles. Es poden apuntar al taller de teatre totes les persones nascudes entre els anys 2002 i 2007, tot i que el projecte va destinat sobretot a aquelles que cursen entre 1r i 4t d'ESO. Pel que fa a les altres, segurament tindran papers més col·laboratius en diferents formats (fent de figurants, amb algun ball, fent de tècnics, d'escenògrafs...). Tot i això, sempre dependrà de les inscripcions i de l'obra que es representi.

Els assajos seran els caps de setmana, i us podeu apuntar fins a diumenge 19 de novembre. La idea és que la representació sigui als voltants de l'abril. La participació a l'activitat és gratuïta per a socis/sòcies del Centre i té un cost de 20€ per a no socis. Si us queda algun dubte, envieu un correu a teatrelcentre1889@gmail.com

Aquestes dades estan protegides d'acord amb el que preveu la Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal.

Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
E-mail de contacte *
Your answer
Telèfon de contacte (opcional)
Your answer
És soci/sòcia del Centre? *
Observacions
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service