Работилница „Цели за одржлив развој и млади“
Благодариме за интересот.

Рокот за пријавување истече на 05.12.2019 на полноќ.

Следете не' на социјалните мрежи користејќи ги #10DoA #YPEER10DoA #YouthinAction #SafetyandEquality

Срдечен Поздрав,
Тимот на Y-PEER Македонија

This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service