Flama per la Pau_Solstici d'Estiu

FLAMA PER LA PAU: celebrem junts l'entrada al Solstici d’Estiu.

Ens convidem a desplegar conjuntament sinèrgia de pau, de dins enfora.

Circulem la Força de la Vida i projectem harmonia envers aquells qui ploren en horitzons propers i aparentment llunyans

Arreu del planeta se celebren rituals de foc per celebrar el Solstici d’Estiu, i l’expansió de la llum en el dia més llarg de l’any.

Iniciarem el ritual amb la Dansa de les Direccions i continuarem amb l’encesa ritual de la Flama per la Pau (espelma), tot oferint ofrenes, cants meditatius i festius, invocant la nostra transformació vers l’harmonia i la pau individual, col·lectiva, planetaria i amb l’ecosistema que ens acull.

L’activitat es desenvoluparà a l’aire lliure, a un espai natural excepcional prop de Montserrat: a Irehom (Castellgalí, Barcelona)

Podeu portar fruita, fruits secs, coca de Sant Joan, menjar i/o beguda o el que volgueu per compartir entre totes i tots al final del Ritual FLAMA PER LA PAU!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Preu:
Esdeveniment gratuït.
Amb format de taquilla inversa.
Les donacions rebudes per l'esdeveniment es destinaran a finançar el Programa Vitamina de lideratge ètic i transformació social per a joves d'entorns vulnerables, així com iniciatives hoístiques d'Irehom.
Guiat per Jordi Palou-Loverdos
El Ritual del Foc i la Dansa de les direccions seran conduïdes per Jordi Palou Loverdos; és reconegut com a Firekeeper (Guardador del Foc), segons les ensenyances del Poble nativoamericà Cherokee; així mateix es reconegut com a White Horse Gadugi i autoritzat a ensenyar la Dansa de les Direccions per la Sunray Meditation Society, procedent  de la mateixa tradició (EEUU). És també director de la Fundació Carta de la pau dirigida a l’ONU.

El Ritual será acompanyat pel Natxo, l’Oriol, la Nuria i resta de la familia Irehom amb cants meditatius i festius.

Inscripció a la celebració: *
Required
Nom i Cognoms: *
Correu electrònic: *
Organització a la que pertanys:
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy