Sporta Festival
Ongeveer 20 weken geleden schreven jullie zich in voor onze wintertrainingen op Sporta TC. Nu deze trainingen stilaan op hun einde lopen, willen we jullie graag bedanken voor jullie inzet van de afgelopen weken. Dit doen we door ons eerste Sporta Festival te organiseren. Dit is een namiddag waarop wij allerlei activiteiten organiseren voor jong en oud! Bovendien is dit ook volledig gratis voor iedereen die zich ingeschreven heeft voor de wintertrainingen.

Timing van het Sporta Festival
• Kanjers & Kastaars: 13u00 – 14u30
• Tieners: 14u30 – 17u00

Wat kan u verwachten?

Voor de Kanjers & Kastaars voorzien we een een groot opblaasbaar hindernissenparcour, verder voorzien we ook leuke spelletjes. Op deze manier kan uw kind samen met zijn tennis-vriendjes een onvergetelijke namiddag beleven. U, als ouder, mag zeker ook deelnemen aan al deze fun! Natuurlijk voorzien we ook een lekkere snack tijdens de festiviteiten.

De Tieners zijn later in de namiddag welkom op de club. Voor hun voorzien we het grote opblaasbaar hindernissenparcour, lasershooting en onze eerste brubbeltornooi. Wanneer jou kind zich heeft ingeschreven voor deze dag plaatsen wij deze bij een kameraadje en kunnen zijn de brubbelkampioen van Sporta TC worden. Spanning verzekerd!

Opgelet: wil u graag meerdere personen inschrijven? Gelieve dit formulier voor iedere persoon afzonderlijk in te vullen.
Email address *
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Groep: *
Opmerkingen:
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy