Inschrijving tennislessen RKTC voorjaar 2021 - groepslessen jeugd (t.e.m. 15 jaar)
Inschrijvingsformulier tennislessen jeugd RKTC (TC Kapellen); je dient per inschrijving een nieuw formulier invullen. Om les te volgen, dienen de lesnemers lid te zijn of worden bij de club waar ze les volgen (inschrijvingsformulier kan je op de website van de club vinden; http://www.tckapellen.be/lid-worden.html).

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de beschikbaarheid van de kinderen, proberen we een reeks van 8 groepslessen in te plannen, mits we voldoende kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd, tennisniveau én beschikbaarheid bij elkaar krijgen om groepjes te vormen. Dit gebeurd steeds in overleg met de ouders.
Snel inschrijven is dus de boodschap!

De lessenreeks start de week na de Paasvakantie en loopt tot eind juni; reservedata inbegrepen.

Na inschrijving zal je eerst een bevestiging van inschrijving krijgen, waarna je bevestiging van indeling met het tijdstip van de les, de data en betalingsverzoek zal krijgen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Familienaam kind *
Voornaam kind *
Geboortedatum kind *
Adres *
E-mail ouder 2 *
gsm nummer ouder 1 *
gsm nummer ouder 2 *
Tenniservaring (bv. aantal jaren les, aantal tenniskampen, eventueel klassement, enz.) *
Duid je voorkeur aan (je kan meerdere opties aanduiden; in de mate van het mogelijke houden we hiermee rekening) *
Required
Selecteer de tijdstippen waarop je kind beschikbaar is (vul zo veel mogelijk opties in, zodat we kunnen kijken of er een gemeenschappelijk moment te vinden is qua beschikbaarheid, leeftijd en niveau, ook rekening houden met de beschikbaarheid van de leraars en de terreinen) DEZE TIJDSTIPPEN ZIJN ONDER VOORBEHOUD; MOGELIJK LUKT HET NIET OM DE LESSEN IN TE PLANNEN OP HET GEKOZEN UUR! *
Required
Vraag op opmerking?
Ik ga akkoord met volgende voorwaarden (verplicht aan te vinken) *
1) Na bevestiging van de groepsindeling door TennisPlus, ga ik akkoord om het verschuldigde bedrag (lessenreeks en lidgeld) ten laatste 7 dagen voor aanvang van de lessenreeks over te schijven op de rekening van TennisPlus: BE81 8600 9043 7324, met vermelding: "tennisles RKTC" + de naam van het kind 2) Voorwaarden annulatie inschrijving: Annulatie is mogelijk tot 20 dagen voor de lessenreeks; in dat geval zal wel een annulatiekost van €15 worden aangerekend. Indien men de inschrijving annuleert binnen de termijn van 19 dagen voor aanvang van de lessenreeks, zal 50% van het inschrijvingsgeld aangerekend worden. 3) Ik verklaar ook dat ik mijn kind lid zal maken door het lidgeld via de club te betalen of dat mijn kind lid is bij RKTC.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy