Nomineringsformulär: Årets pedagog & Årets VFU-plats
Varje år utser Consensus tillsammans med sektionerna Årets Pedagog på Medicinska fakulteten och vi behöver din/er hjälp med att nominera den lärare/föreläsare/handledare som du/ni anser är en god pedagog. Det är du/ni som vet vem som gör ett bra jobb och vi vill att du/ni ska berätta det för oss.

Du har också möjlighet att nominera någon till Utmärkt inspiratör. Utmärkt inspiratör är en utmärkelse som införts av studentkåren och sektionerna vid Medicinska fakulteten och syftar till att premiera personer på de respektive utbildningarna som inspirerar studenterna på olika sätt. Utmärkelsen tilldelas en person per program varje
läsår. Detta är ett sätt för studenterna att visa uppskattning och för att höja värdet av att vara en inspiratör. Så passa på att vissa din uppskattning och nominera någon som inspirerat Dig eller gå ihop med några kamrater och skicka in nomineringen tillsammans! Hur har personen inspirerat dig? På vilket sätt har personen bidragit till din professionella utveckling? Vad är det som gör personen till en utmärkt inspiratör? Tänk på att desto utförligare din nominering är desto större chans att just den du vill ska vinna får priset!

Möjlighet ges att nominera både Årets pedagog och Utmärkt inspiratör, men självfallet är det okej att bara fylla i en av dem.

Nomineringsperioden är mellan 4 mars och 21 mars.

Jag/Vi vill nominera till
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Consensus. Report Abuse - Terms of Service