Prijava za MladGrad
MLADGRAD predstavlja nagradu za Nacionalnu prestonicu mladih Srbije 2018.
Nagradu dodeljuje Krovna organizacija mladih Srbije uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Građanskih inicijativa.

Kandidaturu odnosno nominaciju za MladGrad - Nacionalnu omladinsku prestonicu Srbije podnosi udruženje mladih i/ili za mlade, samostalno ili u partnerstvu sa drugim udruženjem mladih/za mlade, Kancelarijom za mlade ili drugom ustanovom / institucijom koja doprinosi unapređenju omladinke politike u lokalnoj zajednici (nije neophodno imati potpisan protokol o saradnji, ali je poželjno).

ROK za podnošenje prijava je 23. jul u 23:59h.

NAGRADA:

- Promocija svoje zajednice, predstavljanje dosadašnjih dostignuća i primera dobre prakse na svim većim događajima koje organizuje KOMS, uključujući i KOMSkupštinu, ali i na Generalnoj skupštini Evropskog foruma mladih - COMEM.

- Studijsku poseta Beogradu, sastanci sa Ministarstvom omladine i sporta i drugim relevantim akterima omladinske politike na nacionalnom nivou.

- Delegiranje učesnika na aktivnosti koje organizuje KOMS, a uz poziv KOMS (Akademija omladinske politike, Forum omladinske politike…).

- Priliku za promociju svojih aktivnosti na društvenim mrežavma MladGrad u narednih godinu dana.

Kandidati će o izboru biti obavešteni najkasnije do 6. avgusta.
Svečana dodela nagrade održaće se u okviru proslave Međunarodnog dana mladih, 12. avgusta, u Beogradu, koju organizuje Krovna organizacije mladih Srbije.

Za sva pitanja možete pisati na imejl konkursi@koms.rs.

Više o Krovnoj organizaciji mladih Srbije na www.koms.rs.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of KOMS. - Terms of Service - Additional Terms