Kortársképző tábor 2019
A TÁBORRÓL
Az Ifjúsági Csoport több, mint másfél évtizedes hagyományokra visszatekintve rendezi meg évről-évre nyári Kortársképző Táborát az érdeklődő fiataloknak. A Tábor elsődleges célja, hogy a jelentkezőknek lehetőséget biztosítson a nyári szünidő alatt olyan vöröskeresztes ismeretek elsajátítására, mellyel a következő tanév során aktív tagjai lehetnek önkéntesközösségünknek, cselekvő és jól informált diákként tudják támogatn iskolájuk mindennapjait. Valamint hasonlóan fontos szempont, hogy alkalmat biztosítsunk tapasztalt önkénteseinknek a fejlődésre és a közös időtöltésre.

A tábor időpontja 2019-ben: 2019 július 23 - 28.


PROGRAMOK
A Tábor céljának megfelelően a résztvevők a napok nagy részét valamilyen általuk választott foglalkozáson töltik. Két darab, egyenként 3 órás sávban, reggel és délután, sávonként négy programból választhatnak a fiatalok, hogy milyen ismereteket kívánnak elsajátítani a tábor folyamán. Ezeket a három órás egységeket hívjuk moduloknak.
Minden idősávban tehát 4 féle modult hirdetünk meg, hogy senki ne maradjon számára érdekes program nélkül.


HELYSZÍN
A Kortársképző Tábor 2019-ben a tavalyi helyszínen marad, méghozzá a festői szépségű Nógrád megyei Katalinpusztán. Itt a táborhely maximális befogadóképessége 85 fő, s mi pont ennyien tervezünk lenni. 3-12 ágyas szobákban kerülnek a táborozók elszállásolásra. Rendelkezésre áll továbbá a helyszínen ping-pong asztal, tágas füves tér a labdajátékok kedvelőinek, tűzrakóhely és több közösségi tér is. Tisztálkodásra kulturált közös fürdőhelységekben van lehetőség.ÉTKEZÉS
Napi négyszeri étkezést biztosítunk a résztvevőknek: reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora. A szállásra külön étterem hozza ki a főtt ételeket, de lesznek olyan napok is, amikor a bográcsé a főszerep. Fontos azonban, hogy senki nem marad éhen a tábor folyamán, természetesen a speciális étrend igényeknek is meg tudunk felelni.KÖLTSÉGEK
A Tábor teljes költsége 2019-ben: 7 000 Ft
Ez tartalmazza a szállás és az ellátás költségeit 6 nap, 5 éjszakára.

Email address *
Adatok Rólad nekünk
Jelentkező neve *
Your answer
Születési ideje *
MM
/
DD
/
YYYY
Telefonszáma *
Kérjük így add meg: (70) 933 8552
Your answer
Lakcíme *
Kérjük így add meg: 1051 Budapest, Arany János u. 31.
Your answer
Iskola *
Your answer
Baleset, egyéb probléma esetén értesítendő személy neve *
Your answer
Telefonszáma *
Kérjük így add meg: (70) 933 8552
Your answer
Allergia, tartós betegség, speciális étrend, különleges gyógyszer: Minden amiről tudnunk érdemes *
Your answer
Miért jelentkezel a táborba?
Láttam itt, hallottam tőle, tetszett a plakát, különösen érdekel egy modul, régóta tudom hogy animátornak születtem.... Segíts, hogy eljuthassunk még több potenciális önkénteshez :)
Your answer
Bármi amit megosztanál a szervezőkkel
Valami amit még esetleg fontosnak tartasz elmondani.
Your answer
Adatkezelés *
Alulírott, mint közérdekű önkéntes tevékenységre jelentkező tudomásul veszem, hogy a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet fenti adataimat, a 2005. évi LXXXVIII. törvénnyel, a 2011. évi CXII. törvénnyel, valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendeletével (GDPR) összhangban, a GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pont alapján nyilvántartsa és a tevékenységgel összefüggésben kezelje.
Készen is van, köszönjük, hogy jelentkeztél!
Hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot a befizetéssel, illetve a további teendőkkel kapcsolatban.

Szakál Péter
ifjúsági szervező
Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete
Mobil: +36 (70) 933 8552 | E-mail: szakalpeter@voroskeresztbp.hu
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy