2020. 03. 29. 15:00 - Az üvegablak legendája - online!
Regisztráció azoknak, akik szeretnék a márciusi, online Vasárnapi Barangoló és az alkotófolyamat leírását e-mailben megkapni.

A világhírű üvegfestő és mozaikművész szecessziós üvegablakán át megfigyeljük a fény és a színek játékát, megkeressük a színekhez tartozó hangokat, illatokat, érzéseket és történeteket, közben kihallgatunk két vitatkozó fajdkakast, és színkód segítségével megfejtjük, kinek a legendájáról mesélnek. Végül, hogy ne maradjunk alkotás nélkül otthon sem, kipróbáljuk milyen lenne elkészíteni saját, színes "üvegablakunkat".

------------------------------------------------------------------------------------------------
Ne érj hozzá! Ne mássz rá! Ne rohangálj! Ne kiabálj! Itt nem játszunk! ... Vagy mégis?

A Kiscelli Múzeum 2020-ban Vasárnapi Barangoló címmel havi rendszerességel családi foglalkozást indít, hogy a műtárgyak segítségével egy képzeletbeli világba utazzunk, ahol egyszerre játszunk, tanulunk és alkotunk.
Ajánlott korosztály: 7-12 év

A Barangoló a Kiscelli Múzeumban című kiadványunk egykor azért született, hogy a kiállított tárgyakat, festményeket a könyvben kiegészíthessük és továbbgondolhassuk kedvünk és kreativitásunk szerint.
A most induló múzeumpedagógiai foglalkozásnak ugyanez a lényege: ismerjük meg a kincseket, járjunk utána az eredeti történeteiknek, játsszuk el, hogy életre kelnek, majd átszínezve, átszabva, átformálva alakítsuk saját tárgyainkká őket. A kulcsos cégéreinkkel különféle zárakat nyitunk, a könyvkötő céh ládájába titkos üzeneteket rejtünk, nyomába eredünk a furcsán mozgó ráknak, és eltüntetjük a színes üvegablakokat, hogy a sötétség birodalmába lépjünk.
A vasárnap délutáni kávéra és kakaóra pedig mindenki a vendégünk!

A foglalkozás időtartama: 2 óra

További információ: kapcsolat@kiscellimuzeum.hu
Következő foglalkozások: http://kiscellimuzeum.hu/muzeumpedagogia

A regisztráció során megadott e-mail címeket a http://kiscellimuzeum.hu/files/adatkezelesi_tajekoztato.pdf található adatkezelési tájékoztató szerint kezeljük.
Email address *
Név:
Your answer
Múzeumpedagógiai és kézműves foglalkozáson résztvevők száma:
Kísérők száma:
Vett-e már részt Vasárnapi Barangolón? *
Honnan értesült a Vasárnapi Barangoló sorozatunkról?
Feliratkozik a Kiscelli Múzeum hírlevelére?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy