FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ GRAN DIA DE GIRONA 2023
El Gran dia de Girona, de F. Civil, i Missa in Angustiis (o Missa Lord Nelson) en Re menor, de Haydn
Sign in to Google to save your progress. Learn more
PREINSCRIPCIÓ i INSCRIPCIÓ
Procés de preinscripció i inscripció:

-Cal emplenar el formulari de preinscripció.
-El nombre de participants escollits dependrà del balanç entre les cordes.
-Si has obtingut plaça per participar en el projecte, t'enviarem un correu de confirmació i les instruccions per efectuar el pagament de la inscripció.

CALENDARI D'ASSAJOS:

Els assajos els farem durant els mesos de juny/juliol (divendres al vespre 30/06-07/07-14/07-21/07) i dos caps de setmana al setembre (01/09 (vespre) - 02/09 (matí) -15/09 (vespre) - 16/09 (matí). El divendres 22/09 al vespre farem l’assaig pregeneral a l’Auditori de Girona, i el dijous 28/09, l'assaig general. 

CONCERT:
Divendres 29 de setembre, a la Sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona
COST DE PARTICIPACIÓ:

En aquesta producció s'hi pot participar com a coral o com a cantaire individual. Aquesta inscripció és per participar-hi com a cantaire individual. El cost és de 60 euros amb les partitures incloses (50% de descompte per a persones de menys de 30 anys).

Nom *
Primer cognom *
Segon cognom
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
DNI *
Correu electrònic *
Telèfon de contacte *
Població *
Corda -Tessitura vocal *
Nivell d'estudis musicals *
Experiència en cant coral *
Si hi ha disponibilitat de places, m'agradaria assajar amb la Polifònica de Girona ens els seus assajos setmanals durant el període de preparació d'aquest repertori (dimecres d'abril, maig i juny de 21 a 23 h). Els qui marqueu aquesta casella rebreu un correu concertant una prova de veu.
Política de privadesa:
D'acord amb el que estableix l'article 13 del Reglament general de protecció de dades (Reglament UE) 2017/679) les vostres dades personals seran tractades amb la finalitat de gestionar la inscripció als actes, activitats i esdeveniments culturals organitzats per la Capella Polifònica de Girona. La legitimació del tractament de les dades és el vostre consentiment (article 6.1.a) i el compliment d'una obligació legal aplicable al responsable del tractament (article 6.1 C RGPD) l'òrgan responsable del tractament és la Capella Polifònica de Girona. Podeu exercir els drets d'accés a les dades, modificar-les, rectificar-les, suprimir-les, limitar-ne el tractament o oposar-vos-hi, adreçant-vos per escrit a la Capella Polifònica de Girona, Auditori Viader, Casa de Cultura, plaça de l'Hospital 6, 17002, Girona. Adreça-e: info@polifonicadegirona.cat
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy