Hae mukaan HAC työryhmiin 2019
Helsinki Athletics Cheerleaders HAC ry on kilpacheerleadingin erikoisseura, jonka lajeina ovat cheerleading ja cheerdance. HAC on Suomen Cheerleadingliiton jäsenseura, jolle on myönnetty Tähtiseuran tunnusmerkki.

HAC uudelleenorganisoi työryhmätoimintaansa vuodelle 2019, jotta toimintamme on yhä läpinäkyvämpää, avoimempaa ja helpompaa ottaa osaa. Tavoitteenamme on että yhä useampi pääsee mukaan vaikuttamaan seuramme toimintaan ja näin ollen kehittämään entistä laadukkaampaa cheerleadingtoimintaa vuonna 2019.

HAC hakee nyt jäseniä työryhmiinsä vuodelle 2019! Työryhmät toimivat tiiviissä yhteistyössä seuran työntekijöiden ja hallituksen kanssa, ovat mukana järjestämässä, ideoimassa ja organisoimassa seuramme toimintaa vuonna 2019.

Työryhmät tapaavat muutaman kerran vuodessa. Lisäksi jokaisella työryhmällä on oma Facebook-kanava, jossa käydään keskustelua toiminnan kehittämisestä muina ajankohtina. Työryhmät valitaan vuodeksi eteenpäin.

Työryhmät jakautuvat seuraavasti:

Tähtiseura-työryhmä
Tähtiseura-työryhmä vastaa seuran laatukriteerien toteutumisesta ja seuratoiminnan kehittämisestä. Osallistuvat erilaisiin tähtiseura- koulutuksiin ja verkostotapaamisiin. Vastaavat auditoinneista ja auditointikriteerien tarkastelusta ja toiminnan kehittämisideoinnista.

HAC Kumppanit
Työryhmä vastaa olemassa olevien yhteistyö-sopimusten täyttymisestä ja uusien sopimuksien hankinnasta. Heidän vastuullaan on myös vuorovaikutus kumppaneiden kanssa. Työryhmä koodinoi varainhankintakeikkoja joukkueille. Ryhmä tekee myös päätökset myytävistä varainkeruutuotteista ja mihin yhteistyötoimiin lähdetään mukaan.

HAC Valmennuksen kehitystyöryhmä
Valmennuksen kehitystyöryhmä vastaa vuoden aikana seuran valmennustoiminnan kehittämisen suunnitelusta ja toteutuksesta valmennuspäällikön kanssa. Työryhmä ehdottaa valmennuskokoonpanoja hallitukselle. Valmennuksen kehitystyöryhmä suunnittelee joukkueiden karsintaviikot ja antaa valmennuspäällikölle kehitysajatuksia vuoroista ja seuran valmennuskoulutuksista. Lisäksi valmennuksen kehitystyöryhmä vastaa seuran huippu-urheilun strategiasta.

HAC Kriisiviestintäryhmä
Kriisiviestintäryhmä vastaa seuran kriisitilanteiden hoidosta kriisiviestintäsuunnitelman mukaisesti ja päivittävät kriisiviesintäsuunnitelmaa. Työryhmäläiset vastaavat mahdollisen ulkoisen lisäavun hankinnasta ja työn ohjauskeen tarjoamisesta tarpeen vaatiessa.

HAC Jojoryhmä
Jojotyöryhmän tehtäviin kuuluu Jojojen Facebook ryhmän ylläpito, viestintä ja kommunikointi. Uusien jojojen perehdytys sekä vanhempainilloissa vierailut. Jojojen koulutuksien ideointi sekä toiminnan kehittäminen.

HAC Olosuhdetyöryhmä
Seuran tarvikkeiden, välineistön, harjoitustilojen ylläpito ja olosuhteiden kehitys. Hallitoiminnan kehittäminen ja parannusehdotukset ovat työryhmän tehtäviä, lisäksi päivätoiminnan kehittäminen ja ideointi.

HAC Some-ryhmä
Sosiaalisen median suunnitelman jalkauttaminen seuraan ja joukkueille, some materiaalit tapahtumista ja seuran some materiaalien yhtenäistäminen ja linjaus. Yhteisten materiaalien kuvaus ja linjaus. Some-ryhmän jäsenet ovat myös mukana kaikissa kisoissa päivittämässä HAC:n somea! Tehtäviin kisapäivänä kuuluu mm. HAC:n some päivittäminen ja tulosten julkaisu. Some-ryhmä voi lisäksi ideoida erilaisia tempauksia ja haasteita HAC:n someen.

HAC Tapahtumatyöryhmä
Tapahtumatyöryhmä vastaa kilpailuiden ja HAC:n kevät- ja talvinäytösten suunnittelusta, organisoinnista ja toteutuksesta seuran työntekijöiden kanssa yhteistyössä. Lisäksi ryhmä voi kehittää uusia vuosittaisia tapahtumia sekä olla mukana HAC:n tulevaisuuden vuosikellon suunnittelussa!

HAC Nuorisotyöryhmä
Nuorisotyöryhmä vastaa HAC:n laskiaisriehasta, MM-kilpailukatsomosta, Leijonaleirin ideoinnista, Vappudiscosta, Halloween discosta, Puurojuhlasta, yhteisen SM-katsomon järkkääminen, Mini-päivistä, seuran Sekatreenit jne. kaikista haluamistaan tempauksista ja tapahtumista. Ryhmän ensisijainen tarkoitus on tuoda nuorten ääntä ja toiveita kuuluviin seuravoiminnassa sekä tapahtumien ideointi ja toteutus. Tapahtumien koordinointi yhdessä tapahtumatyöryhmän ja Some-ryhmän kanssa!


Tervetuloa kehittämään entistä turvallisempaa, avoimempaa, rohkeampaa ja yhteisöllisempää leijonaperhettä!


Kaikkiin hakeneisiin ollaan yhteydessä tammikuussa 2019!


Tietoja säilytetään Google Drivessä vuosi 2019.

Email address *
Nimi *
Your answer
Kokemus seuratoiminnasta *
Your answer
Missä roolissa olet mukana HAC:n toiminnassa? *
Mistä työryhmästä olet kiinnostunut *
Idea jolla lähtisit kehittämään seuratoimintaamme
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service