Vrijwilligerstaken vv Kratos'08
Kratos'08 is een vereniging dat op vrijwilligers draait. We hebben al een hoop vrijwilligers, maar dat is op dit moment helaas nog niet genoeg. Daarom willen wij iedereen vragen om een steentje bij te dragen om er zo een leuk volleybalseizoen van te maken.
Dit kan iets kleins zijn, zoals een keertje helpen bij een klusdag in de zaal of bij de beach, het helpen organiseren van een toernooi, het helpen organiseren van feesten, maar ook een iets grotere taak zoals; het geven van trainingen of het coachen van een team etc.
Wij willen inventariseren wat ieder zijn talenten zijn en waar ieder een steentje aan kan bijdragen. Om dit zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen, worden hierna wat vragen gesteld. Zo hopen wij van ieder een beeld te krijgen in wat hij/zij kan bijdragen binnen de vereniging.
Wanneer ieder iets kan bijdragen binnen de vereniging, helpt dit de vereniging verder en maken we er een leuk volleybalseizoen van. Vele handen maken licht werk, zeggen ze ook wel :)!

Al deze persoonlijke gegevens die via de vragenlijst worden ingevuld, zullen niet gedeeld worden aan derden en zal alleen voor dit doeleinde gebruikt worden.
Naam
E-mail
Telefoonnummer
Team
Wat heb je voor hobby's?
Wat doe je voor beroep?
Wat doe jij nu al binnen de vereniging? (om zo een goed up to date vrijwilligersbestand te maken)
Taken die gedaan kunnen worden binnen de vereniging; zie je al iets wat jou leuk lijkt, vink het aan!
Vrijwilligerstaak die ik nog mis:
Bedankt!
Bedankt voor het invullen van het formulier. Zo hebben wij een beter beeld van wat ieder kan doen binnen de vereniging. Mogelijk benaderen wij jou nog om meer informatie te krijgen over wat jij zou willen doen of we nemen contact met je op voor een bepaalde taak die je binnen de vereniging zou kunnen doen. Wil je zelf meer informatie over bepaalde taken binnen de vereniging? Of mis je nog belangrijke taken op de lijst. Je kan altijd even contact opnemen via vrijwilligerszaken@vvkratos.nl!

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy