GEYC Youth Center - Registration form
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Participant details
Detalii despre participant
În cazul minorilor, contractul trebuie citit și completat alături de un părinte. Echipa GEYC poate contacta părintele/tutorele pentru a confirma că a luat la cunoștință și este de acord cu participarea la eveniment.
GEYCID *
EN: Having a GEYCID is needed in order to take part in this activity. If you are a GEYC Community member, your GEYCID is in the email you received upon registration from comunitatea@geyc.ro
  • If you don't find it, you can retrieve your GEYCID here
  • If you are not a GEYC Community member yet, you can get one here

RO: Deținerea unui GEYCID este necesară pentru a participa la această activitate. Dacă ești membru al comunității GEYC, GEYCID-ul tău se află în e-mailul primit de la comunitatea@geyc.ro la înregistrare. 
  • Dacă nu îl găsiți, vă puteți recupera GEYCID-ul aici
  • Dacă nu sunteți încă membru al comunității GEYC, puteți obține GEYCID-ul aici
Choose your event *
Alege evenimentul la care vrei să participi
Why do you want to take part in the event? *
De ce vrei să participi la această activitate?
Your message
Alte observații. Puteți răspunde aici la întrebările specifice din apelul de participanți, în funcție de evenimentul la care participați.
[DOAR PENTRU PARTICIPANȚI MINORIVă rugăm să completați următoarele date: Părinte / tutore: nume și prenume, telefon, e-mail
Data protection notification / Notificare de protecție a datelor
EN: By submitting this form, I understand and agree that the personal data I have communicated will be strictly used for the proper conduct of the project and that it will also be transmitted in the funding program database shall my application be successful. GEYC's Data Protection Procedure is available at geyc.ro/data-protection
RO: Prin trimiterea acestui formular, înțeleg și sunt de acord că datele personale pe care le-am comunicat vor fi strict utilizate pentru buna desfășurare a proiectului și că vor fi transmise și în baza de date a programului de finanțare în cazul în care cererea mea va avea succes. Procedura GEYC de protecție a datelor este disponibilă la geyc.ro/data-protection
Photo-video agreement / Acord foto-video
EN: During the event, the organisers might record my image and voice for the purpose of communicating the activity. By submitting the form, I hereby give my consent for that.
RO: În timpul evenimentului, organizatorii ar putea să îmi înregistreze imaginea și vocea în scopul comunicării activității. Prin trimiterea formularului, îmi dau acordul pentru aceasta.
Commitment / Angajament
EN: By filling in this form, you acknowledge that your application is firm and, in case you are selected, you commit to take part in the event. In case of a personal emergency that would not allow your participation, please inform us right away.
RO: Prin completarea acestui formular, confirmi că intenția ta de participare este fermă și, în cazul în care sunteți selectat, vă angajați să participați la eveniment. În cazul unei urgențe personale care nu v-ar permite participarea, vă rugăm să ne informați imediat.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of GEYC - Group of the European Youth for Change. Report Abuse