Mira 'Les Resilients' des de casa
El documental 'Les Resilients', que s'havia de projectar en 4 espais joves de Mataró el passat mes d'octubre, es podrà veure en línia en dues sessions organitzades pels Serveis Juvenils de l'Ajuntament de Mataró. Hi haurà dues sessions en les quals l'enllaç de la pel·lícula estarà disponible durant 48 h. La primera serà del diumenge 15 de novembre a partir de les 12 h fins al dimarts 17 de novembre a les 12 h.

Omplint el formulari que trobareu a continuació, rebreu automàticament l'enllaç i el codi per accedir a la primera sessió de 'Les Resilients' que s'activarà en les dates assenyalades.

A més, el dia 24 a les 18 h obrirem un espai de col·loqui en directe amb la directora del documental, Cristina Madrid, des del compte oficial de 'Les Resilients' (@lesresilients) en conjunt amb el perfil @mataro_jove. Totes vosaltres també podreu intervenir al directe per fer preguntes a la directora.
'Les Resilients' és un documental que mostra, a través de quatre bandes formades majoritàriament per dones, una part de l'escena musical feminista que està brotant en els darrers temps a Catalunya i a Espanya. Es tracta d'un retrat a través de la mirada de quatre exemples que formen part d'aquesta escena: el folk de Roba Estesa, el hip-hop de Tribade, el soul de The Sey Sisters i el jazz electrònic de Clara Peya.
Nom i cognoms *
Correu electrònic *
Quan ompliu el formulari automàticament rebreu un missatge amb l'enllaç i el codi per veure el documental 'Les Resilients'. Recordar-vos que només estarà actiu durant la sessió indicada a la introducció.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy