CroMSIC prijavnica za članstvo u akademskoj godini 2017./18.
Molimo sve koji VEĆ JESU ili žele biti članovi Međunarodne udruge studenata medicine Hrvatska CroMSIC u akad.god. 2017./2018. da ispune prijavnicu.

Molimo Vas da prilikom unošenja podataka koristite dijakritičke znakove (č, ć, š, đ i ž) i da imena pišete velikim početnim slovom (ne u caps locku). Isto tako molimo Vas da pripazite na JMBAG (jedinstveni matični broj akademskog građanina) nije JMBG (jedinstveni matični broj građanina) i da Vaše ime i prezime unesete u točno polje.

Sukladno EU direktivi i GDPR Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka koja je stupila na snagu 25. svibnja 2018. obavještavamo Vas da se prijava za članstvo i prikupljanje osobnih podataka članova izvršava u skladu s propisima o zaštiti osobnih podataka. Obrada podataka bit će ograničena i korištena isključivo u svrhu vođenja evidencije o članovima koja je propisana Zakonom o udrugama. Podaci koje unesete neće biti dijeljeni s trećim stranama, niti će biti zloupotrebljavani na bilo koji način.

Prezime/Surname *
Koristiti hrvatske znakove, pisati velikim početnim slovom
Your answer
Ime/Name *
Koristiti hrvatske znakove, pisati velikim početnim slovom
Your answer
E-mail *
Molimo da provjerite ispravnost napisanog
Your answer
Kontakt mobitel/Phone number *
+385 (vi nastavite bez 0 i bez razmaka)
Your answer
JMBAG *
PAŽNJA! JMBAG je 10-ero znamenkasti broj koji se nalazi na iksicama prije zadnjeg broja (npr. na iksici 601983 11 0062041105 7 što znači da je JMBAG 0062041105). Molimo vas da u rubriku upišete SAMO tih 10 znamenaka
Your answer
Datum rođenja/Date of birth *
Your answer
Mjesto studiranja/University *
Studij *
Godina studija/Year *
U slučaju parcijalne godine, upisujete nižu godinu
Akademska godina upisa fakulteta/When did you start your study? *
Kada ste upisali studij? (upisati akademsku godinu u obliku npr. 2010/2011)/Academic year
Your answer
Novi ili postojeći član?/Are you old member (postojeći) or new one (novi)? *
Ukoliko se prvi put učlanjujete u CroMSIC onda ste novi član, a ukoliko ste već bili član prijašnjih godina, onda ste postojeći član/First time joining CroMSIC, you are new member (novi). You have been member in the past, you are old member (postojeći)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of CroMSIC. Report Abuse - Terms of Service