LIITTOKOKOUS XXXIV Ilmoittautuminen - Kaakkois-Suomen lukiolaiset
Liittokokous on Suomen Lukiolaisten Liiton tärkein tapahtuma – kruununjalokivi. Liittokokoukseen kokoontuu vuosittain noin 300 lukiolaista ympäri Suomen päättämään liiton tärkeimmistä asioista. Liittokokous on yhtä kuin kovaa vääntöä, tiukkoja vaalitenttejä, jännittäviä äänestyksiä, uusia ihmisiä, huikeaa iltaohjelma ja viikonloppu täynnä lämmintä tunnelmaa. Tätä kokousta et tule unohtamaan ihan heti!

Tervetuloa Seinäjoelle eli avaruuden pääkaupunkiin viettämään liittokokousta Kaakkois-Suomen delegaatiossa 9.-11.11.2018.

Ilmoittautuminen sulkeutuu 16.10. klo 18.00

Jos tulee mitään kysyttävää, niin ole rohkeasti yhteydessä Kaakkois-Suomen lukiolaisten liittokokousvastaavaan: Anssi Moilanen, 0456091444, anssi.a.moilanen@gmail.com

Oletko Suomen lukiolaisten liitto ry:n jäsen? *
Koko nimi (Sukunimi ja Etunimet) *
Your answer
Lukiosi koko nimi, paikkakunta *
Jos olet jo valmistunut, ota yhteyttä pikimmiten Anssi Moilaseen, 0456091444, anssi.a.moilanen@gmail.com. Liittokokoukseen äänioikeutettuna osallistuakseen jo valmistunut tarvitsee kortittoman jäsenyyden, jonka voit hommata noudattamalla ohjeita osoitteessa: bit.ly/kortitonjäsen
Your answer
Syntymäaika *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Ole tarkka, että merkitset tämän oikein. Tähän osoitteeseen lähetetään lasku sekä tarkempia ohjeita ilmoittautumisen päätyttyä.
Your answer
Sähköpostiosoite uudelleen *
Just to be EXTRA careful.
Your answer
Lähiomaisen puhelinnumero ja tämän nimi *
Yli 18-vuotiaat täyttävät myös tämän hätätilanteita varten.
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms