Aanmeldformulier JIP13 - The moments of water
Rivieren zijn al sinds het begin van de mensheid van groot belang. Ze geven ons water om van te drinken, om voedsel van te verkrijgen, om het land vruchtbaar te maken en om goederen te verplaatsen. Ook zijn rivieren een belangrijke leefomgeving voor wilde dieren. Rivieren spelen een essentiële rol in de ecologie van regenwouden en draslanden, die op hun beurt weer cruciaal zijn voor het gehele ecosysteem van de aarde.
De meeste rivieren in de wereld zijn niet langer drinkbaar, als een resultaat van een systeem van leven dat ten koste gaat van de natuur. De toenemende onleefbaarheid rondom rivieren is een reflectie op onze manier van leven. In JIP13 onderzoeken we onze relatie met het water en de rivieren, met muziek van langs rivieren van over de hele wereld. Goed zorgen voor onze rivieren is zowel een metafoor voor zorgen voor onze levensloop als een oproep voor het bewaken van de gezondheid van de aarde, biodiversiteit en de stabilisatie van het klimaat.
Woensdag 18 september start JIP13!
Het koor wordt in eerste instantie samengesteld uit zangers van JIP12, aangevuld met zangers die zich opgeven voor de vacatures die dit project vrijkomen. Voor deze nieuwe zangers (met uitzondering van de zangers van JIP11) worden audities gehouden. Daarover volgt een bericht na aanmelding.

De contributie voor dit project is (minimaal) € 115,- Hiervoor krijg je alle repetities, repetitiedagen, bladmuziek, koffie en thee, workshops over het thema en een grote groep leuke mensen.

Wil je meezingen in dit leuke projectkoor, meld je dan voor 28 augustus aan!

Doe je mee? Voor vragen: mail naar info@kamerkoorJIP.nl

Liefs,
Jonathan en Imre (dirigenten) | Anna (secretaris)

Voornaam + Achternaam *
Your answer
Geboortedatum (dd/mm/jjjj) *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Studie/beroep
Your answer
E-mail *
Your answer
Mobiele telefoonnummer *
Your answer
Contributie *
We willen JIP graag toegankelijk houden voor iedereen, maar tegelijkertijd zijn er kosten voor dirigenten, composities, locaties, PR en een repetitieweekend mét overnachting! De minimum contributie is deze keer vastgesteld op €115. Als je iets extra's kan missen is dat van zeer welkom! Draag naar draagkracht bij. Ik betaal:
Ik zong eerder in JIP:
Stemsoort *
Wij zijn dit project op zoek naar 2 bassen, 2 tenoren, 2 alten en 2 sopranen.
Required
Kun je NIET aanwezig zijn op één van de data van het project? *
Hier houden we rekening mee bij de samenstelling van het koor. Vul dus alleen de data in waarop je NIET AANWEZIG kunt zijn.
Required
Heb je verder nog wat toe te voegen / te vragen / op te biechten?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service