Gratis Webinar: Ontdek hoe je als wetenschapper je expertise kan delen in de media

Wil jij leren hoe je jouw wetenschappelijke expertise op een effectieve manier kunt delen met de media? 🧪🔬 Dan hebben we goed nieuws voor jou!

In samenwerking met FWO organiseert de Expertendatabank op 30 mei om 12u een boeiende webinar speciaal voor wetenschappers zoals jij. Tijdens deze interactieve sessie delen we alle tips en tricks om jouw kennis te koppelen aan de actualiteit en onder de aandacht te brengen van journalisten. 📰🎙️

Als wetenschapper heb je waardevolle inzichten en expertise die van belang kunnen zijn voor het bredere publiek. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw onderzoek en ideeën opgepikt worden door de media? Hoe kun je jouw complexe wetenschappelijke kennis vertalen naar begrijpelijke boodschappen voor journalisten en het grote publiek? Dat ontdek je tijdens deze webinar, waarbij ook rolmodellen hun ervaringen met jou zullen delen.

De webinar biedt ook volop ruimte voor vragen en interactie, zodat je de gelegenheid hebt om jouw specifieke vragen te stellen aan de experts.

Mis deze unieke kans niet om te ontdekken hoe je jouw zichtbaarheid in de media kan vergroten!

Schrijf je nu dus snel in om je plaats te verzekeren.

Wanneer? Dinsdag 30 mei van 12u tot 13u30
Waar? Online

Na je inschrijving krijg je van ons de link om te kunnen deelnemen. Heb je nog geen profiel op de Expertendatabank? Maak dat dan snel aan na je inschrijving, dat is immers de eerste stap richting zichtbaarheid naar journalisten toe!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam *
Naam *
Expert in... (specifieke kernwoorden) *
Huidige job *
Huidige werkgever *
Link naar LinkedIn profiel
Hoe heb je dit event ontdekt? (Indien niet via de kanalen van de Expertendatabank, gelieve dan in te vullen via welke andere weg je ons vond.) *
Ben je al ingeschreven als expert op expertendatabank.be? *
Wens je op de hoogte te blijven van volgende webinars an Meet Ups met journalisten? *
Bedankt voor je inschrijving. Je zal nog een bevestigingsmail ontvangen met meer informatie. Indien je nog geen expertenprofiel hebt op de Expertendatabank, raden wij je aan deze z.s.m. te maken.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy