Αίτηση για τη δράση "Βαδίζοντας στα Αχνάρια του 1821" της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» | Δήμος Ηλιούπολης
Διαβάστε προσεκτικά τις προϋποθέσεις και τις υποχρεώσεις συμμετοχής!

Ο Δήμος Ηλιούπολης προτείνει δύο νέους και δύο νέες ως υποψήφιους
(υποχρεωτικά πρέπει να υπάρχει ίσος αριθμός εκπροσώπησης των δύο φύλων), που πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Να είναι 18-21 ετών: την 1/1/2021 να έχουν κλείσει τα 18 (γεννημένοι πριν τις 31/12/2002) και στις 31/12/2021 να μην έχουν κλείσει τα 21 (γεννημένοι μετά την 31/12/2000).
Να έχουν απολυτήριο λυκείου.
Να διαθέτουν πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής γλώσσας τουλάχιστον σε επίπεδο Γ1/C1 ενώ η πιστοποιημένη γνώση επιπλέον ξένης γλώσσας εκτιμάται ως προσόν.

Στη διάρκεια του ταξιδιού τους οι συμμετέχοντες θα αναλάβουν ένα απαιτητικό έργο και πρέπει να έχουν:
Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
Ενδιαφέρον για τις εξελίξεις σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.
Ενεργό ρόλο και παρουσία, να συμμορφώνονται απόλυτα με τους κανονισμούς και τα ωράρια του προγράμματος, να ακολουθούν τις οδηγίες των συνοδών τους ως προς την υλοποίηση του προγράμματος και των διαφόρων δραστηριοτήτων και γενικότερα να επιδεικνύουν καλή κοινωνική συμπεριφορά.

Η Επιτροπή «ΕΛΛΑΔΑ 2021» θα επιλέξει τελικά τους 200 νέους που θα λάβουν μέρος στη Δράση μετά από συνέντευξη, που θα πραγματοποιηθεί από ομάδα στελεχών της Επιτροπής (η συνέντευξη μπορεί να γίνει διαδικτυακά.

Οι 200 νέοι και νέες που τελικά θα επιλεγούν, θα υπογράψουν συμφωνητικό με την Επιτροπή «ΕΛΛΑΔΑ 2021», που θα περιγράφει τους όρους και τις υποχρεώσεις των δύο μερών.
Όνομα
Επώνυμο
Ημερομηνία γέννησης
MM
/
DD
/
YYYY
Διεύθυνση κατοικίας
Τηλέφωνο
Email
Είσαι Δημότης Ηλιούπολης;
«Ενημερώθηκα και συμφωνώ με την πολιτική για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του Δήμου Ηλιούπολης, που επικαιροποιημένη βρίσκεται διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.ilioupoli.gr/services/gdpr). Η συγκατάθεσή μου δύναται να αρθεί με σχετική δήλωσή μου αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα στο DPO@ilioupoli.gr . Η άρση της συγκατάθεσης δεν θίγει την νομιμότητα της επεξεργασίας.»
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy